breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Τρίτη συνεχόμενη νίκη των Τρικάλων

Γ' Εθνική : Τρίτη συνεχόμενη νίκη των Τρικάλων

Την Τρίτη συνεχόμενη νίκη του πήρε ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων κερδίζοντας αυτή την φορά στην έδρα του το ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας, τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης με 4-0.

Ο εκπρόσωπος της Ημαθίας, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και με τοπ σκόρερ τον Ζυγκερίδη που πέτυχε τα τρία πρώτα τέρματα της ομάδας του, όλα στο πρώτο ημίχρονο πήρε μια άνετη νίκη, όπως εξάλλου φανερώνει και το μέγεθος του σκορ, σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο χορός των γκολ για την μετέπειτα νικήτρια ξεκίνησε μόλις στο 2ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Ζυγκερίδη με τον ίδιο παίκτη στο 45', επίσης με σουτ να ζευγαρώνει τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του και αμέσως μετά και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Πιπιλιάρης, ο Ζυγκερίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μουρατίδης που κέρδισε το ριμπάουντ, ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιρκιλιανίδη που βρήκε το δοκάρι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παραδεισόπουλος (Τρικλιτάρη – Κουσικίδη) από την Πιερία.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (28' Λίτσι/57' Πίκος), Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Περτσιούνης (81΄Χατζόπουλος), Αβραμόπουλος, Μουρατίδης (81' Κατράνας), Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης (81' Κέλο), Γεωργίου.

ΚΑΛΗΡΑΧΗ: Παπανικολάου, Κωτσούλας (65' Κοτζαμπασόπουλος), Δημητριάδης (46' Δραγατσίκης), Χαματάζ, Κοτζαντίσογλου (65' Δούμας), Σάλλα, Μπαλίτσας (46' Καραμήτρος), Πάλλας, Αποστόλου (46' Λιάκος), Ρούσσης, Μπόζιαρης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής