breaking news Νέο

Σέντρα στο πρωτάθλημα Νέων της Football League

Σέντρα στο πρωτάθλημα Νέων της Football League

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα και το πρωτάθλημα Νέων (Κ19) της Football League στο οποίο θα συμμετάσχει φέτος και η ΒΕΡΟΙΑ. Το πρωτάθλημα Νέων της Football Leauge διεξάγεται σε δύο ομίλους με την ΒΕΡΟΙΑ να συμπεριλαμβάνεται στον Β’ Ομιλο μαζί με άλλες εννέα (σύνολο 10) ΠΑΕ της Β’ Εθνικής. Συγκεκριμένα στον Β’ Ομιλο του πρωταθλήματος Νέων της Football League συμπεριλαμβάνονται η ΒΕΡΟΙΑ ο Αρης, η Δόξα Δράμας, ο Αιγινιακός, η Αναγέννηση Καρδίτσα, ο Πανσερραϊκός, τα Τρίκαλα, η Καλαμαριά, ο Απόλλων Λάρισας και η ΑΕ Καραϊσκάκη.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου όπως ήδη αναφέραμε ανοίγει την αυλαία το πρωτάθλημα με δυο αγώνες αυτού μεταξύ του Αιγινιακού - Αναγέννηση Καρδίτσας στις 12.30μ.μ. και του Αρη - Πανσερραϊκού στις 1μ.μ. και ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου με τους υπόλοιπους τρεις μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και το παιχνίδι Δόξα Δράμας - Βέροιας που θα ξεκινήσει στις 12.30μ.μ.

 

ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ 20 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Προπονητής της ομάδας Νέων της Βέροιας είναι ο Γιάννης Καψαλιάρης, ο μόνος που απέμεινε από τους τρεις πουδιέθεταν μέχρι την περσινή περίοδο τα τμηματα υποδομής της Βέροιας.

Το ρόστερ της ομάδας Νέων της Βέροιας αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές που ολοι τους είναι μικρότεροι από την ηλικία που δικαιούται να χρησιμοποιήσει μια ομάδα Νέων της Football League (Κ19).

Συγκεκριμένα από τους 20 του ροστερ:

Ενας ο Μπεκιαρίδης είναι 18 ετών (γεν. το 1999)

Επτά (οι Καγκελίδης, Κουτσούκης, Ματελόπουλος, Πάνου, Τζάνι, Σοφιανίδης και Φωτόπουλος) είναι 17 ετών (γεννήθηκαν το 2000).

Πέντε (οι Κουκουλιάντας, Λίπε, Ταουσάνης, Τρούπκος και Χατζηγεωργίου) είναι 16 ετών (γεννήθηκαν το 2001).

Και επτά (οι Βασίλτσης, Γκιλιόπουλος, Θεοδώρου, Λούτσης, Ντιούδης, Παρασχόπουλος και Τσουλχάϊ) ειναι 15 ετών (γεννήθηκαν το 2002).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής