breaking news Νέο

Παύλος Δερμιτζάκης : «Εχουμε μεγάλες δυνατότητες σαν ομάδα»

Παύλος Δερμιτζάκης : «Εχουμε μεγάλες δυνατότητες σαν ομάδα»

Με εμφανή τα σημάδια της αγωνίας και μια δόση πίκρας, από την εξέλιξη του αγώνα παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Παύλος Δερμιτζάκης, που δεν παρέλειψε, σε ένα ακόμη παιχνίδι να εκφράσει την ικανοποίησή του και να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για την απόδοσή τους. Οι ποδοσφαιριστές μας, είπε συγκεκριμένα ο Καβαλιώτης τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ βρίσκουν τον ρυθμό τους και αντιλαμβάνονται το τι χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα μας δείχνει ότι έχει μεγάλες δυνατότητες και θεωρώ ότι θα ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή της όταν αποκτήσουν πλήρη ετοιμότητα και οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμό.

Εχουμε μια ομάδα που εγώ προσωπικά χαίρομαι να την βλέπω και το ίδιο θέλω να πιστεύω ότι συμβαίνει και με τους φιλάθλους μας.

Το σημερινό παιχνίδι, ήταν δύσκολο και το γνωρίζαμε αυτό πριν την σέντρα, αφού αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με πολύ καλό και πλούσιο ρόστερ.

Κάναμε μια γεμάτη εμφάνιση και τακτικά παρουσιαστήκαμε σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Δεν επιτρέψαμε τον αντίπαλο να μας πιέσει, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν και σημαντικοί κίνδυνι στην εστία μας. Αντίθετα εμείς είχαμε αρκετές φάσεις για να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Ο ένας βαθμός, με αντίπαλο ομάδα που έχει τον ίδιο με εσένα στόχο, στην έδρα της, μπορείς να πεις ότι είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Υστερα όμως από την γεμάτη εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα μας και με τον τρόπο που ήρθε η ισοπαλία, αφού μέχρι την στιγμή της ισοφάρισης δεν είχαμε επιτρέψει την Λάρισα να μπει στην περιοχή μας, αφήνει μια πικρή γεύση.

Κάναμε το γκολ στο 90' και στο διάστημα που έμενε δεν οπισθοχωρήσαμε, όμως όταν το σκορ είναι ρευστό, είναι φυσικό ο αντίπαλος να ρισκάρει, αφού δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα και να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Ετσι έγινε και σήμερα και δυστυχώς την πληρώσαμε. Εγώ σέβομαι αυτό που μου δίνει το ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα της εικόνας του αγώνα. Εξάλλου γι αυτό ονομάζεται και βασιλιάς των σπορ. Επειδή είναι απρόβλεπτο».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής