breaking news Νέο

Πλειοψηφία ...νομικών για τη θέση του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης Βέροιας!

Πλειοψηφία ...νομικών για τη θέση του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης Βέροιας!

Για ένα τρίλεπτο εξέθεσαν το βιογραφικό τους για τη θέση του συμπαραστάτη του δημότη, οι συμμετέχοντες έξι υποψήφιοι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, το απόγευμα της Δευτέρας 6ης Δεκεμβρίου. Στους 35 παρόντες δημοτικούς συμβούλους απαιτούνταν η πλειοψηφία των 3/5 για την πρόσληψη του συμπαραστάτη. Οι συμμετέχοντες, μέσω zoom, στη συνεδρίαση, δημοτικοί σύμβουλοι, είχαν το δικαίωμα να προσέλθουν στην αίθουσα της συνεδρίασης, για να ψηφίσουν, σε... μισή ώρα. Οι τέσσερις στους έξι υποψήφιούς ήταν νομικοί, ένας γεωπόνος και μια απόφοιτος ψηφιακών μέσων και επικοινωνίας. Με δεδομένο το πρόβλημα της επικοινωνίας των φυσικά και...τεχνητά παρόντων, το αλαλούμ που επικράτησε, ήταν πρωτοφανές. Με τους μεν να μην ακούν τους...δεν!

Αρνητική με το θεσμό και όχι με τα πρόσωπα η ΛΑ.Σ δια των κυρίων Μελιόπουλου και Τσαναξίδη, που χαρακτήρισαν το συμπαραστάτη του δημότη ως μέσο χειραγώγησης των πολιτών

Για πρόσληψη υπαλλήλου, υποχείριο στη διοίκηση, η αναφορά του Κυριάκου Θεοδωρίδη, που συμμετείχε μέσω zoom στη συνεδρίαση. Ακολούθησε η ετοιμασία των ψηφοδελτίων των έξι υποψηφίων, καθώς και η...οδική προσέλευση των κ.κ Μιχαηλίδη και Θεοδωρίδη, για να ψηφίσουν στην κάλπη, αφού η ψηφοφορία εκ του νόμου είναι μυστική!

Βέβαια για τις ανάγκες της ετοιμασίας των ψηφοδελτίων ακολούθησε το απαραίτητο διάλειμμα στη συνεδρίαση, με τον πρόεδρο του σώματος, Άρη Λαζαρίδη, ευτυχώς να μη....ρίχνει διαφημίσεις! Καλό θα ήταν πάντως, αν το προεδρείο θέλει να συνεχίσει αυτή τη μικτή διαδικασία, να βρει μια αξιόπιστη λύση για τη μετάδοση, γιατί όντως ένας ιστορικός θεσμός, που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, υποβαθμίζεται. 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής