breaking news Νέο

Δίχως απουσίες η ΒΕΡΟΙΑ την Κυριακή αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο

Δίχως απουσίες η ΒΕΡΟΙΑ την Κυριακή αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο

Αύριο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ανοιγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Football League με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ολοκληρώνεται την Κυριακή με τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η συνάντηση της ΒΕΡΟΙΑΣ στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στα αυριανά τρία παιχνίδια με τα οποία ξεκινάει η 8η αγωνιστική και τα οποία όλα θα ξεκινήσουν στις 3μ.μ. η Δόξα Δράμας φιλοξενεί τον Κισσαμικό, τα Τρίκαλα παίζουν στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκη και η Σπάρτη υποδέχεται τον Πανσερραϊκό.

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όπως ήδη αναφέραμε θα συνεχιστεί την Κυριακή με τις υπόλοιπες πέντε αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και ο αγώνας της ΒΕΡΟΙΑΣ με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο.

Και τα παιχνίδια της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. με εξαίρεση την συνάντηση μεταξύ του Αρη Θεσσαλονίκης με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης που είναι και το πιο ενδιαφέρον τουλάχιστον ως προς την μάχη της κορυφής που ορίστηκε για τις 5μ.μ. και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.

Την Κυριακή συγκεκριμένα θα διεξαχθούν οι αγώνες ΒΕΡΟΙΑΣ - Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή - Παναιγιάλειος, Εργοτέλης - Απολλων Πόντου, Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας και Αρης - ΟΦΗ.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Αύριο Σάββατο με το καθιερωμένο χαλάρωμα την παραμονή του αγώνα, των ποδοσφαιριστών ολοκληρώνεται η εβδομαδιάτικη προετοιμασία των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ για το Κυριακάτικο παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Προβλήματα για τον Καστοριανό προπονητή της ομάδας Απόστολο Χαραλαμπιδη δεν υπάρχουν με εξαίρεση τον νεαρό Νιγηριανό επιθετικό της Βεροιας Οφεϊ που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και ακολούθησε ειδικό πρόγραμα προπόνησης. Ακόμη και ο Γιαγκόζης ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός αγώνα στο προηγουμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και δεν αποκλείεται να πάρει και πάλι φανέλα βασικού και να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας στην θέση του 20χρονου Τριανταφύλλου.

Από κει και περα δεν αναμένονται άλλες σημαντικές αλλαγές, αφού όπως ήδη αναφέραμε δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τυχόν απουσίες βασικων του ποδοσφαιριστών ο Απόστολος Χαραλαμπιδης.

Οι προπονήσεις της εβδομάδας έγιναν μέσα σε καλό κλίμα που για να δημιουργηθεί συνετέλεσε και η απόφαση των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω από την ομάδα παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν να δοθεί ένα σημαντικό ποσόν στους παίκτες.

 

“ΣΦΥΡΙΖΕΙ” Ο ΚΟΤΣΑΝΗΣ

Τον αγώνα ΒΕΡΟΙΑΣ - Αναγέννηση Καρδίτσας που όπως αναφέραμε θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο την Κυριακη΄17 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Κοτσάνης από την Ενωση της Δράμας με βοηθούς τον Καμπούρη από τις Σέρρες και τον Δημόπουλο από τη Φλώρινα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής