breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Στα ημιτελικά Μακροχώρι και Τριπόταμος

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Στα ημιτελικά Μακροχώρι και Τριπόταμος

Μετά την Νίκη Αγκαθιάς που την προηγούμενη Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου στο ουδέτερο γήπεδο του Μακροχωρίου, νίκησε με 3-1 τον ΦΑΣ Νάουσα και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, δύο ακόμη ομάδες, το Μακροχώρι και ο Τριπόταμος, εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας. Συγκεκριμένα το Μακροχώρι που στο πρώτο παιχνίδι είχε χάσει 2-1 στο γήπεδο του Κοπανού από τον τοπικό ΓΑΣ, νίκησε στην έδρα του με 2-0 τον αντίπαλό του και με συνολικό σκορ 3-2 προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου και ο Αστέρας Τριποτάμου, που είχε αναδειχθεί ισόπαλος 1-1 στο γήπεδο της Κουλούρας με τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, νίκησε στον επαναληπτικό 5-0 τον αντίπαλό του και επίσης πέρασε στην επόμενη φάση. Ετσι σε εκκρεμότητα παραμένει το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο, που, όπως είναι γνωστό το διεκδικούν ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και ο συνώνυμός του των Τρικάλων.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας είχε λήξει ισόπαλο δίχως τέρματα και η ρεβάνς που ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού (5 ποδοσφαιριστές της ομάδας των Τρικάλων βρέθηκαν θετικοί στον covid-19) και το παχνίδι θα οριστεί από την ΕΠΣ Ημαθίας σε νέα ημερομηνία.

 

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ – ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 5-0

Καλύτερος σε ολόκληρη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα ο Αστέρας Τριποτάμου από το νεανικό συγκρότημα του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση κερδίζοντας τον αντίπαλό του με 5-0. Το σκορ για την μετέπειτα νικήτρια άνοιξε μόλις στο 5' ο Σαλπιγγίδης και στο 40' ο Νάσης ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του. Τα υπόλοιπα τρία τέρματα της νίκης του Αστέρα πέτυχε στα τελευταία δεκαεπτά λεπτά ο Σοφιανίδης που είχε μπει αλλαγή στο 20' στην θέση του τραυματία Σαλπιγγίδη. Στο 73' συγκεκριμένα έκανε το 3-0, στο 83' το 4-0 και στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Χαλατζούκας – Γαβράς).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ: Παπαβασιλείου, Μπέσσας, Μιλκούδης, Γκιντίδης, Νάσης, Κόλα (76' Βασιλειάδης), Προβατίδης, Χατζηνίκου (73' Τερμιτζόγλου), Σαλπιγγίδης (20' Σοφιανίδης), Μεταϊ, Μπικιάρης.

Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ: Τσανασίδης, Χαβιαρόπουλος, Φωτόπουλος (46' Γιαγτζίδης), Περπερίδης (74' Χοχλιούρος), Καρασαρίδης, Βασιλειάδης (65' Καραγιάννης), Λαζεκίδης, Μιχαηλίδης, Μωϋσίδης (71' Τσέας), Μπεκιαρίδης (46' Βανάκος, Χερίδης).

 

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΚΟΠΑΝΟΣ 2-0

Με δυο γκολ του Μυλωνά, που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι στα 53', στα τελευταία 20 λεπτά το Μακροχώρι νίκησε 2-0 στο γήπεδό του τον Κοπανό και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων Ημαθίας.

Η γηπεδούχος ομάδα που χρειάζονταν την νίκη, για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου από το ξεκίνημα του αγώνα είχε την υπεροχή, όμως ο Κοπανός κρατούσε μέχρι τα τελευταία 20 λεπτά το ισόπαλο 0-0 που χρειάζονταν για να πάει αυτός στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στο 70' ο Μυλωνάς που είχε μπει αλλαγή πριν 17 λεπτά στο παιχνίδι έκανε το 1-0 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα και στο 89' το Μακροχώρι κέρδισε πέναλτι, με τον Κοπανό να μένει συγχρόνως με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο... δράστης (Κώστας Μποζίνης). Την εσχάτη ποινών εκτέλεσε με επιτυχία ο Μυλωνάς διαμορφώνοντας το 2-0 και δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου, με βοηθούς τους Μπέκα και Παζαρτζικλή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Τζακέρι, Πρωτογέρης, Κιατικίδης, Δαλήγκαρος, Φωτόπουλος, Τσακαλίδης Γ., Βύζας, Γιαννόπουλος (53' Μυλωνάς), Χασιώτης (92' Πουλιόπουλος), Παπακωνσταντίνου (46' Λιλιόπουλος), Αθανασιάδης (82' Φιλιππίδης).

ΚΟΠΑΝΟΣ: Ορμανίδης Α., Τζιβάρας (60' Στογιάννης Α.), Γκιούλα, Μποζίνης Κ., Σιδηρόπουλος, Ορμανίδης Σ.,  Στογιάννης Δ., Κότσαλος (46' Ιντος Ε.), Δελητζάκης (46' Οικονόμου Α.), Λέτης, Οικονόμου Χ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής