breaking news Νέο

Καμία αλλαγή…

Καμία αλλαγή…

Εν έτει 2021, εάν θελήσει κάποιος να επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο του προϊστορικού οικισμού της Ν. Νικομήδειας, είναι σίγουρο ότι θα περιπλανηθεί χωρίς αποτέλεσμα στα χωράφια, διότι η υπάρχουσα ταμπελίτσα, πεταμένη κάτω, δείγμα της παντελούς εγκατάλειψης, δεν πρόκειται να τον διευκολύνει.

Τι περισσότερο να ειπωθεί, όταν από τις 16-10-1998, ο γνωστός ιστορικός της Βέροιας Γιώργος Χιονίδης, με επιστολή του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, πως : «Από το 1958, που ανασκάφηκε και ιδιαίτερα από το 1961 από τους προϊστορολόγους Κλαρκ και Ρόντεν, δεν λήφθηκε καμία πρόνοια, ο δε επισκέπτης είναι δύσκολο, ακόμα, και να τον εντοπίσει!»…

 

 

Η... δικαίωση του Αλέκου Χατζηκώστα

 

Τον κίνδυνο να εμπλακεί η χώρα μας στη ζώνη του Σαχέλ, στην υποσαχάρια Αφρική, είχε εκφράσει ο Αλέκος Χατζηκώστας, προ διόμιση μηνών, στην εκπομπή «ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ» στο Ράδιο Αιχμή-102,8, σχολιάζοντας την αμυντική συμφωνία Γαλλίας - Ελλάδας.

Κάτι που αποκτά βάση πλέον, καθώς η Ελλάδα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να στείλει μάχιμα στελέχη στη ζώνη του Σαχέλ, όπως αποκάλυψε στη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Όπως είπε ο ίδιος, υπάρχει αίτημα της Γαλλίας, που η Ελλάδα σκέπτεται να ικανοποιήσει, στο πλαίσιο της αμυντικής συμφωνίας που έχουν οι δυο χώρες. Έως σήμερα και στο πλαίσιο διεθνών συμφωνιών, η Ελλάδα έστελνε προσωπικό υποστήριξης σε διάφορες γωνίες της Γης. Λέτε να είναι ξανά επί δεξιάς κυβέρνησης η ώρα, που Έλληνες στρατιώτες θα εμπλακούν σε ξένη χώρα μετά την Κορέα;


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής