breaking news Νέο

Ενημέρωση Δημάρχου Βέροιας για τη σύσκεψη με θέμα το βιολογικό της ΔΕΥΑΒ

Ενημέρωση Δημάρχου Βέροιας για τη σύσκεψη με θέμα το βιολογικό της ΔΕΥΑΒ

Η συμφωνημένη – χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων- σύσκεψη στο γραφείο Δημάρχου για τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού της ΔΕΥΑΒ δεν πραγματοποιήθηκε όπως είχε οριστεί για τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021, καθώς απαιτήθηκε από συγκεκριμένα πρόσωπα η παρουσία μέσων ενημέρωσης χωρίς αυτά να έχουν κληθεί, μιας και επρόκειτο ξεκάθαρα για διαδικασία μεταξύ των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Για το λόγο αυτό και επειδή υπερασπιζόμαστε τη διαφάνεια, κυρίως σε ζητήματα που άπτονται των δημόσιων αγαθών, θα φέρουμε το θέμα της διαχείρισης του Βιολογικού Καθαρισμού της ΔΕΥΑΒ στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο, τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021.

Προφανώς το δεδομένο της παρουσίας στελεχών της ΔΕΥΑΒ στη σύσκεψη δεν ήταν αρεστό από τον επικεφαλής των «Συνδημοτών» κ. Παύλο Παυλίδη, ο οποίος, παρότι έστειλε πρόσκληση, στην οποία ζητούσε συνάντηση των αρχηγών των παρατάξεων, άλλαξε άποψη με πρόσχημα την παρουσία δημοσιογράφων, με αποτέλεσμα να μη γίνει η συγκεκριμένη σύσκεψη.

Διερωτώμαι κ. Παυλίδη, τελικά αν θέλετε να ενημερώσετε και να ενημερωθείτε για τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού ή απλά θέλετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις και επιχειρείτε ένα ακόμα επικοινωνιακό πυροτέχνημα; Περισσότερα λοιπόν τη Δευτέρα.

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής