breaking news Νέο

Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή

Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή

Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον Αστέρα Τριποτάμου που κέρδισε στο γήπεδό του 2-1 την Αγία Μαρίνα να μένει μόνος πρώτος και την Νάουσα που πέρασε ενα εύκολο απόγευμα στο γήπεδο της Κουλούρας, με αντίπαλο την τοπική ομαδα να ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με την Αγκαθιά που έπαθε έμφραγμα στις καθυστερήσεις του αγώνα στη γειτονική της Μελίκη και απέναντι "στον κακό της φέτος δαίμονα" που της έχει κόψει μέχρι στιγμής τέσσερις βαθμούς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής το Μακροχώρι νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες τον Κοπανό και τον προσπέρασε στον βαθμολογικό πινακα, ενω το Ροδοχώρι κέρδισε στο γήπεδο της Μέσης τον Αχθο Αρούρη και τον άφησε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς.

Ο Αστέρας Τριποτάμου νίκησε στο γήπεδό του με 2-1 την Αγία Μαρίνα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Αγκαθιάς στη Μελίκη έμεινε μονος στην κορυφή του βαθμολογικού πινακα.

Ο κακός λόγω της βροχής αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Τριποτάμου δεν επέτρεψε τις δυο ομάδες να παρουσιάσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λίγες ενδιαφέρουσες φάσεις στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά στο 16' ο Τριπόταμος βρήκε τον τρόπο (με απευθείας κτύπημα φαουλ του Προβατίδη) να πάρει προβάδισμα στο σκορ και με απευθείας εκτέλεση φάουλ και πάλι του Προβατίδη στο 56' έκανε το 2-0.

Η Αγία Μαρίνα μείωσε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Σερασκέρη.

Διαιτητής του αγώνα ο Μαλούτας.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος του γηπεδου της Κουλούρας δεν εμποδισε τη Νάουσα να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση και πετυχαίνοντας τρια γκολ στο α' ημίχρονο και δυο στην επανάληψη να κερδίσει άνετα την τοπική ομάδα με 5-0.

Το σκορ για την μετέπειτα νικήτρια άνοιξε στο 22' ο Γιαμαλίδης και στο 29' ο Τριανταφυλλίδης ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 31' ο Αργυρίου έκλεισε το σκορ για το πρώτο ημίχρονο στο 3-0 και με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Γιαμαλίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0, για να διαμορφώσει το τελικό 5-0 ο Ντέλλας στο 55'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Ζαχαριάδης - Ζουρνατζίδης).

Εμφραγμα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού για την Νίκη Αγκαθιάς που προηγήθηκε στο πρώτο μέρος διάστημα που ήταν σαφώς καλύτερη από τον αντίπαλό της με γκολ του Κίτσα (10'), όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της στο σκορ, καθώς η Μελίκη που ισορρόπησε στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με τον Ηλιάδη και να την γκρεμίσει από την κορυφή του βαθμολογικού πινακα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τζίμας (Χατζηβασιλείου - Φακάνας).

Καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιου το Μακροχώρι νικησε στο γήπεδό του για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες τον Κοπανό με 2-1 και πλησίασε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα πλεϊ οφ.

Το Μακροχώρι που ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι προηγήθηκε στο 18' όταν ο Τσακαλίδης Γ., εκτέλεσε κορνερ και ο Αναδός στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 34' η γηπεδουχος ομαδα ζευγάρωσε τα τέρματά της, ύστερα από φάση διαρκείας με τον Χασιώτη.

Στην επανάληψη ο Κοπανός προσπάθησε να αντιδράσει όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο 81' με τον Γκιούλα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Νησελίτης - Γκόγκας).

Με δύο τέρματα που πέτυχε στο πρώτο 15λεπτο του παιχνιδιού ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου νίκησε 2-0 στο γήπεδο της Μέσης τον Αχθο Αρούρη και πρόσθεσε τρεις βαθμους στο ενεργητικό του.

Στο 9' συγκεκριμένα ο Πετγαζλης έκανε το 0-1 και στο 12' ο Καψάλης το τελικό 0-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Γκαλαϊτζής - Μητρόπουλος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής