breaking news Νέο

Super League 2 : Δύσκολη «έξοδος» της ΒΕΡΟΙΑΣ

Super League 2 : Δύσκολη «έξοδος» της ΒΕΡΟΙΑΣ

Τον δυσκολότερο, κατά τεκμήριο, μέχρι στιγμής αγώνα της, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, δίνει σήμερα το απόγευμα η ΒΕΡΟΙΑ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας  την Β' ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία στα έξι παιχίδια που έχει δώσει παραμένει αήττητη (τρεις νίκες στην έδρα της και τρεις ισοπαλίες μακρυά από αυτήν).

Από την άλλη επίσης αήττητη και επικεφαλής του Βορείου Ομίλου είναι και η ΒΕΡΟΙΑ, με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 7 αγώνες.

Η B' ομάδα του Ολυμπιακού, που έχει συγκεντρώσει τον απόλυτο αριθμό των βαθμών στα εντός έδρας παιχνίδια της (3 νίκες στους ισάριθμους εντός έδρας αγώνες) αποτελείται, όπως βέβαια και οι τρεις άλλες της Super League, από νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και μπορεί να μην διακρίνεται για την αποτελεσματικότητά της, καθώς στα 6 παιχνίδια που έχει δώσει, πέτυχε μόλις 8 τέρματα, όμως δύσκολα δέχεται και γκολ (4 γκολ παθητικό στους 6 αγώνες).

Από την δική της πλευρά η ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και χρειάζεται οπωσδήποτε τους βαθμούς της νίκης για να παραμείνει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον Καβαλιώτη προπονητή της Παύλο Δερμιτζάκη, να μην αντιμετωπίζει πρόσθετα προβλήματα, με απουσίες βασικών του ποδοσφαιριστών.

Το παιχνίδι Ολυμπιακός Β. - ΒΕΡΟΙΑ που θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. δεν θα διεξαχθεί στου Ρέντη, αλλά στο γήπεδό του Μιχάλης Κρητικόπουλος στην Καισαριανή και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3, ενώ θα το διευθύνει η κυρία Ελένη Αντωνίου από την ΕΠΣ Αχαϊας (είναι η διαιτητής που είχε δώσει το πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα με την Νίκη Βόλου, με το οποίο είχε ισοφαρίσει η ΒΕΡΟΙΑ σε 2-2). Βοηθοί της είναι ο συμπατριώτης της Κακαφώνης και ο Φραγκιαδάκης από το Λασίθι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής