breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Μετά είναι να μην πιστεύεις στο κισμέτ, αδέρφια;

Έστω και αν η μανδάμ Σούλα δεν διείδε το κλείσιμο του μαγαζιού της, δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι μόλις γράψαμε το σχόλιο για την Κορέα, που είχαν στείλει οι παλιοδεξιοί  του κεντρώου Σοφούλη Βενιζέλου το 1950, να πολεμήσει τους σχιστομάτηδες κομμουνιστές, σταμάτησαν και επίσημα οι εχθροπραξίες Βορρά και Νότου, μετά από 71 χρόνια.

Ε, όσο να ‘ναι, έχουμε ένα χάρισμα και εμείς. Προβλέπουμε τα πάντα.

Όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, που έκανε το μέντιουμ. «Τώρα βυθίζομαι. βυθίζομαι.

Είναι ένα σύννεφο, που με εμποδίζει να δω, διώξε το με ένα χιλιάρικο Ρίχνε, προτού βυθιστώ. Βυθίζομαι σε ύπνο. Χιλιάρικο είπαμε μαντάμ, όχι κατοστάρικο. Μπορεί να κοιμόμαστε, αλλά βλέπουμε. Βυθίζομαι σε πολύ βαθύ ύπνο. Ρίξε κι άλλοοοο χιλιάρικο».

Βέβαια, ως Αρ(α)κάς, καριέρα δεν πρόκειται να κάνουμε ως medium, αλλά μάθε τέχνη κι άστηνε.

Να βλέπαμε π.χ ποιος θα είναι δήμαρχος το 2022 στη Βέροια, να τα κονομήσουμε χοντρά, παίζοντας στο στοίχημα.

Θα μου πείτε, γιατί δεν βλέπουν όλες αυτές οι καφετζούδες, χαρτομάντισσες και άλλες τινές «επιστημόνισσες» ειδικώς μετεκπαιδευθείσες στην αστρολογία, στο Κέντρο Ερευνών Πιτ Παπαδάκος, το στοίχημα, το τζόκερ, το λόττο;

Μα δεν χρειάζονται, αφού από κορόιδα, νααααα.

Δεν θυμάστε τη Μιμή; Και αστρολόγο είχε και ιερέα, δίπλα στον Ανδρέα.

Ο Μάνος Θωμαδάκης τα προέβλεψε όλα. Άσχετα βέβαια αν ο Γιωργάκης, μόλις εγκατέλειψε τα γήινα ο αρχηγός, της έκανε το βίο αβίωτο και αναγκάστηκε η χήρα να πουλήσει τη ροζ βίλα της οδού Αγράμπελης.

Και αυτό που είχε πει η Μιμή ότι «μετά τον Ανδρέα έκλεισα ως γυναίκα», ο αστρολόγος της το είχε πει. Έλα όμως που πλέον δεν υπάρχει άνδρας και γυναίκα, όπως μας είπε η μανδάμ πρόεδρος της δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελαροπούλου, αλλά φύλο ένα, φύλο δύο και φύλο τρία, οπότε η Δήμητρα το κατάλαβε.

Μπορεί να έκλεισε ως γυναίκα με τον Ανδρέα, αλλά όχι ως φύλο δύο;

Αυτό ήταν το ΠΑΣΟΚ, συντρόφια. Στις καλές του εποχές. Τότε που τα ντουλάπια της Χαριλάου Τρικούπη ήταν τίγκα στα μάρκα, που πήρε ο Τσουκάτος από τη Siemens.

Όχι όπως τώρα, που το παρέλαβε ο Ανδρουλάκης ξεβράκωτο και θα πρέπει να ξεπληρώσει ακόμη και το κανό του Γιωργάκη, που το έριξε στα βράχια, στις εσωκομματικές εκλογές.

Επιστρέφουμε στις προβλέψεις. Δυστυχώς, αφού δεν κάνουμε για «ενδιάμεσο», η μόνη λύση είναι να αρχίσουμε να λέμε τα μερομήνια. Στις 29 Φλεβάρη του 2022 θα πέσουν τρία μέτρα χιόνια στο Αρσούμπασι, ενώ στη Βέροια θα έχουμε καύσωνα.

Κάντε υπομονή και θα δείτε ότι το κατέχουμε το θέμα. Βέβαια μέχρι τότε θα το έχετε ξεχάσει και εσείς και εγώ, αλλά εμείς το καθήκον μας θα το έχουμε κάνει!


Βλαχοπούλου
Παπαδάκος
Λιάνη-Παπανδρέου
Σακελλαροπούλου
Τσουκάτος
Παπανδρέου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής