breaking news Νέο

Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ η δημοπράτηση έργων συνολικού ποσού 12, 7 εκατ. ευρώ

  • Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ η δημοπράτηση έργων συνολικού ποσού 12, 7 εκατ. ευρώ
  • Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ η δημοπράτηση έργων συνολικού ποσού 12, 7 εκατ. ευρώ

Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ,  που συνεδρίασε τη Δευτέρα (13.12.2021)  και μετά από εισήγηση του Προέδρου της Γιώργου Τασιώνα, η  δημοπράτηση έργων συνολικού  ποσού 12.756.155,02 €.

Πρόκειται για σημαντικά  έργα τεχνολογικής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού τα οποία στο σύνολό τους θα συμβάλλουν στο αναπτυξιακό «άλμα» της ΔΕΥΑΝ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιου μεγέθους ποσό έργων σε μία συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου  δεν έχει ξαναπεράσει από την ίδρυση της επιχείρησης.  

Τα έργα αφορούν  στην τηλεμετρία (έλεγχος δεξαμενών, έξυπνα υδρόμετρα κλπ)  και τηλεέλεγχο (ηλεκτροβάνες κλπ) σε όλο τον Δήμο Νάουσας, στην ολοκλήρωση του νέου δικτύου στην πόλη της Νάουσας, στην αναβάθμιση μηχανολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού βιολογικού σταθμού πόλης Νάουσας, στις νέες μεμβράνες βιολογικού σταθμού του Δ.Δ. Στενημάχου και στα  φίλτρα πόσιμου νερού Δήμου Νάουσας.

Με αφορμή την έγκριση της δημοπράτησης των έργων ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας επισκέφθηκε την Τρίτη (14.12.2021) τη ΔΕΥΑΝ, όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο Γιώργο Τασιώνα για την πορεία της δημοπράτησης των έργων, καθώς και για τη  λειτουργία των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων της Δημοτικής Επιχείρησης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής