breaking news Νέο

SL2 : Απέφυγε τα χειρότερα η ΒΕΡΟΙΑ

  • SL2 : Απέφυγε τα χειρότερα η ΒΕΡΟΙΑ
  • SL2 : Απέφυγε τα χειρότερα η ΒΕΡΟΙΑ
  • SL2 : Απέφυγε τα χειρότερα η ΒΕΡΟΙΑ
  • SL2 : Απέφυγε τα χειρότερα η ΒΕΡΟΙΑ

Το φετινό της αήττητο διατήρησε η ΒΕΡΟΙΑ με αντίπαλο την Β' ομάδα του Ολυμπιακού, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας έχασε όμως την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην οποία πλεον φιγουράρει η Ξάνθη που πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Μακεδονικού κερδίζοντας την Β' ομάδα του ΠΑΟΚ με 0-1.

Η ΒΕΡΟΙΑ δίχως να φθάσει τις προηγούμενες εμφανίσεις της ήταν καλυτερη από τον χθεσινό αντίπαλό της, ο οποίος μπορεί να είχε ανώτερη κυκλοφορία της μπάλας όμως σε ολόκληρο το Α' ημίχρονο δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά ούτε μια φορά την εστία του Μάρκου Βελλίδη.

Αντίθετα η ΒΕΡΟΙΑ παρότι όπως ήδη αναφέραμε δεν έφθασε προηγούμενες εμφανίσεις της σ' αυτό το πρώτο ημίχρονο είχε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες να πετύχει γκολ και να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Στο 8' συγκεκριμένα κεφαλιά κοντινή του αμαρκάριστου Γιακουμάκη κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στο 11' συνδυασμός Γιακουμάκη με τον Πασά βγάζει τον δεύτερο φάτσα με τον Τζολάκη που αποκρούει το πλασέ του επιθετικού της ΒΕΡΟΙΑΣ και στο αμεσως επόμενο λεπτό η σειρά του Γιακουμάκη να βγει τετ - α - τετ με τον τερματαφύλακα του Ολυμπιακού Β' να κάνει το σουτ με τον τελευταίο να αποκρούει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί ο Μούργος με τον Σκόνδρα να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Από την δική του πλευρά ο Ολυμπιακός Β' αρκέστηκε σε κυκλοφορία της μπάλας δίχως να απειλήσει ούτε μια φορά σοβαρά την εστία του Βελλίδη.

Στην επανάληψη με το καλημέρα (48') και κόντρα στην ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Βοϊλη ύστερα από σέντρα του Λιάτσου και θα μπορούσαν να καθαρίσουν το παιχνίδι πετυχαίνοντας ένα δεύτερο τέρμα στο 67' με τον Σουρλή το σουτ του οποίου βρήκε το κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

Η ΒΕΡΟΙΑ στα τελευταία 25 λεπτά πίεσε τον αντίπαλο της δημιούργησε ευκαιρίες με κορυφαία αυτή με τον Πασά στο 85' όταν ολομόναχος απέναντι από τον Τζολάκη ύστερα από σέντρα του Γαβριηλίδη δεν κατάφερε να βρει εστία, για να φθάσει στην ισοφάριση και να γλυτώσει τα χειρότερα στο 89' με γκολ του 19χρονου Φοφανά που να σημειωθεί ότι στα τελευταία τρία παιχνίδια μπήκε αλλαγή και σκόραρε και στα τρία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (86' Μαυρουδής), Νίκολιτς, Βοϊλης (75' Κίτσος), Ντόι, Κωστή (78' Σπυριδάκης), Σουρλής.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (61' Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (81' Ράμος), Μούργος (73' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (81' Μυστακίδης), Πόζογλου (61' Φοφανά), Πασάς.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ολυμπιακός Β' - ΒΕΡΟΙΑ   1-1

ΠΑΟΚ Β' - Ξάνθη       0-1

Τρίκαλα - Πιερικός     1-0

Λάρισα - Καρδίτσα     0-0

Απόλλων Λαρ. - Καλαμαριά        0-2

Ολυμπιακός Βόλου - Θεσπρωτός        0-1

Πανσερραϊκός - Ηρακλής   2-0

Νίκη Βόλου - Καβάλα (σήμερα)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΓ. ΒΑΘ.

1. ΞΑΝΘΗ 7       19

2. ΒΕΡΟΙΑ         8       18

3. ΚΑΡΔΙΤΣΑ     7       13

4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'  7       13

5. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ         7       12

6. ΛΑΡΙΣΑ          7       12

7. ΑΡΙΔΑΙΑ        7       12

8. ΤΡΙΚΑΛΑ       8       10

9. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ         7       9

10. ΠΑΟΚ Β'      8       9

11. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ         7       9

12. ΗΡΑΚΛΗΣ  8       9

13. ΠΙΕΡΙΚΟΣ   8       8

14. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ        8       5

15. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ        7       4

16. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ   7       2

17. ΚΑΒΑΛΑ     4       0


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής