breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Δέκα μέρες, αδέρφια, πριν τα Χριστούγεννα. Και άλλες έξι να έρθει ο Santa Claus από τη Λαπωνία, να μου φέρει τα δώρα που του έγραψα.

Καλά ρε μπάρμπα, μπορεί να μου πείτε, οδεύεις ολοταχώς για το ΚΑΠΗ και ακόμη πιστεύεις στο Santa;

Γιατί ρε εσείς, που πιστεύετε στο Μητσοτάκη, τον Τσίπρα, τον Ανδρουλάκη, το Βελόπουλο και το Μπαρουφάκη, καλύτεροι είστε;

Τουλάχιστον εμένα μου τα φέρνει τα δώρα ο Santa, εσάς σας τα παίρνουν.

Τι του ζήτησα φέτος; Να μου φέρει τη formoula 1 του Φερστάπεν, να κάνω καμιά γύρα στη Βέροια, που οι δρόμοι της είναι φουλ για γκραν πρι.

Και αν δεν μπορεί, ας μου στείλει τη σύντροφο του Κέλι Πικέ, να μου κάνει ποδαρικό για το 2022.

Ο Santa Claus μας έρχεται από τη Βραζιλία, αδέρφια μου.

Εσείς καθίστε εδώ με τη Μαρέβα και την Περιστέρα. Δεν λέω, η Δανάη κομμάτι καλή είναι, αλλά μόνο που τα έχει με το Gianis φτάνει, για να κάψεις καμιά 100 δις ευρώ, όπως τότε το 2015, που χτυπούσε ο Αλέκσης το νταούλι και ο Γιάνης το ζουρνά και χόρευε η Ευρώπη, μέχρι που έσπασε το νταούλι και μπήκαμε στα capital controls.

Ναι ρε, και στο Santa πιστεύουμε και στην κόκα diet, γιατί όλα κι όλα, προσέχουμε το κορμί μας και στους ταράνδους του έλκηθρου που απογειώνεται από το Ραβανιέμι, για να πετάξει δώρα σε όλο το δυτικό κόσμο.

Όπως και το κάνουμε, ο Santa είναι καπιταλιστής. Για αυτό και τον λατρεύω.

Καλύτερα ρε στον καπιταλισμό και χωρίς μία, παρά στον κομμουνισμό και γεμάτος χαβιάρια, χοιρομέρια, βότκες και ντάτσες στη Μαύρη Θάλασσα.

Εμείς θέλουμε Χριστούγεννα στο Μαϊάμι, να μαυρίζουμε με τους αλιγάτορες στην αυλή μας και να κάνουμε οφθαλμόλουτρο με τα girls που πάνε παραλία, να δείξουν τα σιλικονάτα μπαλκόνια τους.

Και Βραζιλία καλά είναι. Στην Κόπα Καμπάνα πρώτα πάει ο Santa. Όχι στις φαβέλες.

Και σε τα μας, στην Κηφισιά, την Εκάλη, μοιράζει iphone 12 και playstation 5 για τους πιτσιρικάδες, αφού όλα τα σπίτια εκεί έχουν και αυλάρες με πισίνα για να προσγειωθεί, αλλά και καμινάδες.

Πού να βρει καμινάδες; Στο Κερατσίνι; Αυτός είναι ο Santa, που όλοι μας γνωρίσαμε μικροί. Μαζί με τους κακούς ινδιάνους, που τους καθάριζαν οι καλοί οι καουμπόηδες.

Άσχετα αν τους είχαν πάρει τη γη, τα ζώα τους, την ψυχή τους.

Έτσι μας έμαθαν από την ΕΙΡΤ και την ΥΕΝΕΔ, οι σωτήρες. Επαναστατικοί και μεταπολιτευτικοί.

Βέβαια, για τον Άγιο Βασίλειο των γραμμάτων, τον Άγιο των Πτωχών, τον Άγιο από την Καππαδοκία, που τεράστιος στην πίστη και ασθενικός στο σώμα, όχι σαν το Santa, έμεινε στην παγκόσμια ιστορία ως ο Μέγας. Των γραμμάτων.

Ψιλά γράμματα βέβαια, σε μια κοινωνία, που έμαθε να γκρινιάζει για το δεν έχει, αντί του τι θα έπρεπε να έχει ο γείτονάς της, ο αδερφός της από τη διπλανή πόρτα.

Merry Cristhmas and a happy new year,, ho, ho.ho.


formoula 1 του Φερστάπεν
σύντροφος του Κέλι Πικέ
Μαρέβα-Περιστέρα
Δανάη-Βαρουφάκης
coca cola
Μέγας Βασίλειος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής