breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...

• Έκλεψε πέτρες από αρχαιολογικό χώρο για να… χτίσει το σπίτι του

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη με «πρωταγωνιστή» έναν άνδρα που κατηγορείται για αρχαιοκαπηλία. 56χρονος έχτιζε το σπίτι του στην περιοχή του Παλαίκαστρου Σητείας ωστόσο κάποια στιγμή… ξέμεινε από υλικά. Ο ίδιος αντί να πάει να αγοράσει τις πέτρες που χρειαζόταν αποφάσισε να πάει στον αρχαιολογικό χώρο που υπήρχε κοντά στο σπίτι του και να φορτώσεις τις πέτρες από τις αρχαιότητες για να συνεχίσει το χτίσιμο του σπιτιού του.

Η κίνησή του όμως έγινε αντιληπτή με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν. Ο 56χρονος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη με την κατηγορία της αρχαιοκαπηλίας.

*****

• Διευθυντής σχολείου δεν άναβε τα καλοριφέρ γιατί το θεωρούσε «υποτιμητικό»

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο δήμαρχος Αλίμου, ο οποίος αποκάλυψε πως διευθυντής σχολείου στον δήμο του κρατούσε κλειστή τη θέρμανση για τα παιδιά.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αλίμου, ο διευθυντής του σχολείου δεν άναβε τη θέρμανση, καθώς θεωρούσε μειωτικό και προσβλητικό για έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με τέτοια θέματα και υποστήριζε πως δεν προβλέπεται στα καθήκοντά του.

Ο δήμαρχος μάλιστα σε ανάρτησή του στα social media ανέφερε πως «δεν έχω ξανακούσει κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα. Το ακούσαμε, όμως, δυστυχώς και αυτό…».

Μάλιστα, σε μια συμβολική κίνηση ο δήμαρχος προχώρησε στην… «υποτιμητική» αυτή κίνηση και άναψε τη θέρμανση του σχολείου.

Συνέχισε, λέγοντας πως «Θα έχουμε, επίσης, τον νου μας, για να μην ξαναπαγώσουν παιδιά και εκπαιδευτικοί, αφού ο επικεφαλής του Σχολείου αρνείται να ασχοληθεί με τέτοια “υποτιμητικά” για το κύρος του ζητήματα.

*****

• Tύπωσε το Covid Pass σε μπλούζα και ξεμπέρδεψε

Καθώς το πιστοποιητικό εμβολίου πρέπει πλέον να εμφανίζεται συχνά, ένας άνδρας επινόησε ένα ευφάντασο τρόπο για να το δείχνει. Ο Θανάσης Γιώγλου από Θεσσαλονίκη, τύπωσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του σε ένα μπλουζάκι. «Θα κυκλοφορώ μόνο με αυτήν την μπλούζα, σκέφτομαι να τυπώσω ακόμα 4-5», δήλωσε ο ίδιος σε πρωινή εκπομπή.  Παρόλα αυτά δεν είναι, σίγουρα ο φθηνότερος τρόπος εμφάνισης του πιστοποιητικού, αφού στοίχισε πάνω από 20€.

*****

• Λειτουργία σε εκκλησία με video wall, φωτοκύτταρο και εικονικό κεράκι στη μάχη κατά του συνωστισμού

Ηi tech ιερέα φαίνεται ότι διαθέτει εκκλησία στη Λάρισα, που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να τηρούνται τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, στον Άγιο Γεώργιο, όπου υπηρετεί  ο πατέρας Νικηφόρος Κοντογιάννης δημιούργησε μια εκκλησία διαφορετική από τις άλλες.

Όπως είπε ο ιερέας «δημιουργήσαμε μια μεγάλη οθόνη ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να παρακολουθούν την λειτουργία έξω από τον ναό».

Επίσης τοποθετήθηκε φωτοκύτταρο στην είσοδο του ναού ώστε να δείχνει πόσες θέσεις είναι κενές στον γυναικωνίτη, ενώ ο πατέρας Νικηφόρος ανέφερε  ότι ενημέρωσαν τον κόσμο ότι μέσα στο ναό θα μπουν κάμερες και συμφώνησαν, γιατί εκτός των άλλων, είχαν σημειωθεί και διάφορες κλοπές και μάλιστα όπως είπε με τις κάμερες που τοποθετήθηκαν εντοπίστηκαν κάποιοι κλέφτες.

Μάλιστα, η θεία λειτουργία μεταδίδεται και διαδικτυακά, ενώ έχουν δημιουργήσει και μια εφαρμογή μέσω της οποίας ο πιστός μπορεί να ανάψει το κεράκι του από… μακριά. «Ανάβει εικονικά το κερί και βάζει και τα ονόματα που θέλει να διαβάσουμε», τόνισε ο εφημέριος.

Τέλος, ο ναός παρέχει δωρεάν rapid test για όσους θέλουν να μπουν στην εκκλησία και δεν έχουν χρήματα, τόνισε ο πατέρας Νικηφόρος.

*****

• Μυστήριο στην Αγία Σοφία: Βρήκαν θαμμένες σημειώσεις σε τοίχο

Ένα πακέτο με μυστηριώδεις σημειώσεις και φωτογραφίες ανακαλύφθηκε επιμελώς κρυμμένο μέσα σε έναν τοίχο της Αγίας Σοφίας, στην Κωνσταντινούπολη, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Το μυστηριώδες εύρημα ήρθε στο φως όταν μουσουλμάνοι που προσεύχονταν στην Αγία Σοφία, η οποία από τον Ιούλιο του 2020 λειτουργεί ως τέμενος, παρατήρησαν ότι μία πέτρα είχε αποσπαστεί από μία μαρμάρινη επιφάνεια του τοίχου. Όταν προσπάθησαν να την τοποθετήσουν στη θέση της, εντόπισαν θαμμένη πίσω από αυτή μία σακούλα που περιείχε πέντε χαρτιά και μία φωτογραφία με κολλάζ από διάφορες περίεργες απεικονίσεις.

 Τουλάχιστον δύο από τα κείμενα, όπως φαίνεται σε μία πρώτη ανάγνωση, είναι γραμμένο στα ρουμανικά, ενώ ένα άλλο στη ρουνική γραφή.

 Στην υπόθεση παρενέβη η εισαγγελία, η οποία ζήτησε τη συνδρομή της αρμόδιας αρχαιολογικής υπηρεσίας για να διαπιστωθεί η προέλευση των σημειωμάτων.

 Πάντως από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης είναι εμφανές ότι τα ευρήματα είναι σχετικά σύγχρονα και σαφώς δεν πρόκειται για κάποια ανακάλυψη με αρχαιολογική αξία.


• Διευθυντής σχολείου δεν άναβε τα καλοριφέρ γιατί το θεωρούσε «υποτιμητικό»
• Tύπωσε το Covid Pass σε μπλούζα και ξεμπέρδεψε
• Λειτουργία σε εκκλησία με video wall, φωτοκύτταρο και εικονικό κεράκι στη μάχη κατά του
• Μυστήριο στην Αγία Σοφία: Βρήκαν θαμμένες σημειώσεις σε τοίχο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής