breaking news Νέο

Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός : «Αυτόχειρες οι ανεμβολίαστοι νεκροί από κορωνοϊό»

Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός : «Αυτόχειρες οι ανεμβολίαστοι νεκροί από κορωνοϊό»

Δεν μασάει τα λόγια του ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός, που κατακεραυνώνει το αντιεμβολιστικό παραλήρημα  κληρικών και λαϊκών, που με διάφορες συνωμοσιολογικές δοξασίες οδηγεί στο θάνατο χιλιάδες ανθρώπους. Ο Σεβασμιώτατος Γερμανός, σε επιστολή του μάλιστα προς μία θεολόγο της Μητροπόλεως, τους χαρακτηρίζει ως...αυτόχειρες τους ανεμβολίαστους νεκρούς της πανδημίας, επισημαίνοντας μάλιστα ότι δεν πάει ούτε στην κηδεία τους.

«Η πραγματικότητα είναι ότι από τον κορονοϊό ΜΟΝΟΝ στην Ελλάδα οι νεκροί είναι πάνω από 18.000, ενώ λόγω του εμβολιασμού πόσοι πέθαναν ; 2,3,5 ;

Και ας μη μας λένε ότι τα Μ.Μ.Ε δεν γράφουν την αλήθεια. Διότι οι αντιδρώντες στον εμβολιασμόν θα τα είχανε αποκαλύψει και δεν θα έμεναν σε ψεύτικες δικαιολογίες, σαν και αυτές που οι ίδιοι οι αντιδρώντες γράφουν.

Εγώ πιστεύω ακόμη ότι οι αντιεμβολιαστές κληρικοί, που δείχνουν στους ενορίτες τους καλοί Κληρικοί, ΔΕΝ είναι καλοί και αληθινά ευσεβείς, αλλά υποκρίνονται τους ευσεβείς, για να έχουν οπαδούς να τους ακολουθούν σ’ ό,τι τους λένε θα υπακούουν», τονίζει ο Μητροπολίτης.

Βέβαια ποιος από τους «ψεκασμένους» κληρικούς που οδηγούν τα «πνευματικοπαίδια» τους στο θάνατο, κάνει υπακοή στην Ιεραρχία; Κανένας τους. Και επιμένουν χειρότερα, ακόμη και σήμερα.

Υ.Γ Η εικόνα είναι από την κηδεία του Γιώργου Τράγκα. Με τον...υπαρχηγό του Πετράκο να μη φοράει καν μάσκα!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής