breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Πάντως δεν μπορούμε να πούμε αδέρφια, εδώ στη Βέροια έχουμε ένα τεράστιο θέμα που μας απασχολεί.

Το αν τρώνε τα μικρόβια του Γκανάτσιου τη λυματολάσπη. Αλλού τρώνε μέχρι και το 70%, εδώ είναι ιδιαίτερα φαγανά και...αχόρταγα, αφού δεν μένει ούτε για δείγμα.

Στη συνεδρίαση πάντως της Δευτέρας το θέμα θα συζητηθεί διεξοδικά ανάμεσα στους «λυματολάγνους» και τους «λυματομάχους» και στο τέλος θα μάθουμε γιατί είχαμε το προνόμιο ως πόλη να μας φέρνουν τα λύματά τους, κοινώς, άντε να μην το πούμε και εκείνη την ώρα που διαβάζετε, τρώτε, από τη Ναύπακτο.

Μήπως στη Ναύπακτο το θαλασσινό κλίμα κάνει πιο εύπεπτα τα λύματα στα μικρόβια μας;

Μήπως επειδή αναγκάζονται καθημερινά οι πολίτες να ανεβαίνουν τα 999 σκαλιά στο Μπούρτζι, βγαίνουν τα λύματα πεντακάθαρα;

Διότι, όσο να είναι, 999 τράβε, 999 πάνε, το χωνεύεις ό,τι τρως και άντε μετά να γεμίσει ο βιολογικός.

Αν λοιπόν τελειώσουμε σε αυτή τη συνεδρίαση με τη μέθοδο Γκανάτσιου, καλό θα είναι, αφού τα εξαφανίζει όλα τα....., όπως ο mister Forte τα κάνει όλα αόρατα, να συζητηθεί η εισαγωγή λυμάτων όχι μόνο από τη χώρα, αλλά και από τα Βαλκάνια.

Να έχουμε και καμιά αγελαδινή βουνιά, να κάνουν και περισσότερο αγώνα τα μαμούνια. Πού ξέρετε, μπορεί να παραλλαχτούν και να έχουμε τα σούπερ μικρόβια, που θα καταργήσουν υπονόμους, δίκτυα αποχέτευσης και βιολογικούς και να βάζουμε κάθε βδομάδα μια στρατιά από αυτά στην τουαλέτα μας και να μη χρειάζονται χλωρίνες και άλλα επικίνδυνα υλικά.

Θα μου πείτε, είναι σοβαρό θέμα αυτό να συζητάμε, πέντε μέρες πριν τα Χριστούγεννα;

Που και αυτά πέφτουν Σαββατοκύριακο και δεν θα έχουμε καμιά αργία στο δημόσιο. Για τέτοια δράματα μιλάμε.

Βεβαίως και είναι σοβαρό θέμα. Και ιδιαίτερα αναπτυξιακό μάλιστα. Διότι η ανάπτυξη, αν δεν πιάσει...λυματοπάτο, δεν μπορεί να επανεκκινηθεί.

Και όπως είπε και ο συγχωρεμένος ο Τζιμάκος Πανούσης. «Λύματα, λύματα, λύματα παντού και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού».

Με τις υγείες μας, λοιπόν.


δημοτικό συμβούλιο Βέροιας
βιολογικός καθαρισμός Βέροιας
Μπούρτζι
mister Forte
Χριστούγεννα
Πανούσης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής