breaking news Νέο

Άγγελος Τόλκας : «Απαιτούμε να δώσετε τα 10,7 εκατομμύρια»

Άγγελος Τόλκας : «Απαιτούμε να δώσετε τα 10,7 εκατομμύρια»

Για πλήρη απουσία στρατηγικής για την ανάπτυξη και την προώθηση των Χιονοδρομικών Κέντρων και συνολικά του εναλλακτικού τουρισμού της Ημαθίας εγκάλεσε την κυβέρνηση ο Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Άγγελος Τόλκας.

Στην τοποθέτησή του στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού για τους Πρότυπους Τουριστικούς Προορισμούς ο Βουλευτής Ημαθίας τόνισε την σημασία του ΧΚ Σελίου και 3-5 Πηγαδιών για την τοπική οικονομία.

Ειδικά για τα 3-5 Πηγάδια για τρίτη φορά, μετά την κοινοβουλευτική ερώτηση και την ομιλία του στον Προϋπολογισμό, επιτέθηκε σφοδρά στην κυβέρνηση αλλά και στους τοπικούς βουλευτές που κατηγόρησε για αδιαφορία και απαίτησε να δοθούν τα 10,7  εκατομμύρια που έταξε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Μάλιστα θύμισε τί είχε κάνει ο ίδιος κατά τη θητεία του το 2019 ως Υφυπουργός και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Απαιτούμε από όλη την Κυβέρνηση να σταματήσει την απαξίωση της Ημαθίας  και από τους κυβερνητικούς βουλευτές Ημαθίας να αναλάβουν έστω και τώρα τις ευθύνες τους. Ασχοληθείτε με τα σημαντικά προβλήματα του νομού μας. Έτσι όπως είχαμε κάνει για την ανάπτυξη επί ΣΥΡΙΖΑ και ενισχύσαμε το πολιτιστικό και τουριστικό προϊόν της Νάουσας τόσο με την ένταξη εθίμων στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά όσο και με την παραχώρηση σημαντικών πολιτιστικών μνημείων στον Δήμο».

Καταψήφισε το νομοσχέδιο θέτοντας τις αρχές που πρέπει να υπηρετεί η τουριστική ανάπτυξη για σεβασμό στα χρήματα του ελληνικού λαού και στις πλουτοπαραγωγικές πηγές. Για προστασία του περιβάλλοντος και της αειφορίας. Για λογοδοσία στις τοπικές κοινωνίες για την αξιοποίηση όλων των υποδομών που διαθέτουν. Για διαμοιρασμό του πλούτου. Για τη νομιμότητα και τη δημοκρατία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής