breaking news Νέο

Συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες αθλητών του ΕΟΣ Νάουσας

  • Συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες αθλητών του ΕΟΣ Νάουσας
  • Συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες αθλητών του ΕΟΣ Νάουσας
  • Συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες αθλητών του ΕΟΣ Νάουσας
  • Συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες αθλητών του ΕΟΣ Νάουσας
  • Συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες αθλητών του ΕΟΣ Νάουσας
  • Συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες αθλητών του ΕΟΣ Νάουσας

Συνέχεια συμμετοχών αθλητών του ΕΟΣ Νάουσας, σε διεθνείς αγώνες και προετοιμασίες, είχαμε το προηγούμενο διάστημα.

Ο πρωταθλητής μας, του σκι δρόμων αντοχής, Γεώργιος Αναστασιάδης, συμμετείχε σε διεθνή προετοιμασία μαζί με αθλητές από 15 χώρες, στο Vall Di Fiemme, στις Δολομιτικές Άλπεις της Ιταλίας, το διάστημα από 08-19/12/21, αποκομίζοντας σημαντικές προπονητικές εμπειρίες, που θα τον βοηθήσουν στην αθλητική του εξέλιξη.

Κατά το ίδιο διάστημα, η πρωταθλήτριά μας του σκι δρόμων αντοχής και Διάθλου, Μάρα Τσιάρκα, έλαβε το βάπτισμα του πυρός, συμμετέχοντας, με την Εθνική Ομάδα Νεανίδων, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων, του Διάθλου, στο Martello της Ιταλίας, πετυχαίνοντας αξιόλογες επιδόσεις.

Τις προσεχείς ημέρες, η αθλήτριά μας, θα συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε διεθνείς αγώνες αντοχής, στο Erzurum της γειτονικής Τουρκίας, από 23-27/12/21.

 

2η θέση για το Γιώργο Καισαρίδη του Ε. Ο. Σ Νάουσας σε αγώνα ορειβατικού Ski

Στον αγώνα κάθετης ανάβασης που έγινε στην Βασιλίτσα Γρεβενών την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του 30ου Πανελλήνιο Πρωτάθληματος Ορειβατικού Ski πήραν μέρος  από τον ΕΟΣ Νάουσας οι : Γιώργος Καισαρίδης και Σοφία Τρεμπελή - Καισαρίδη . 

  Ο αγώνας έγινε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης και τον Ε. Ο. Σ. Βόλου και ήταν άψογα οργανωμένος, πήραν μέρος αθλητές από όλη την Ελλάδα. Οι συνθήκες ήταν αρκετά καλές με πολύ χιόνι σε μία ηλιόλουστη μέρα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ( εξωτερική θερμοκρασία -8 με αίσθηση " wind chill factor" - 12). Η εκκίνηση δόθηκε από το κάτω πάρκινγκ (τριθέσια καρέκλα) και τερματισμός ήταν το ανώτερο σημείο του χιονοδρομικού, ένας αγώνας πολύ απαιτητικός από άποψη φυσικής κατάστασης. 

 Στην κατηγορία Open ανδρών δεύτερος τερμάτισε ο Γιώργος Καισαρίδης σε μία καλή εμφάνιση ενώ τον αγώνα τερμάτισε και η σύζυγος του Σοφία Τρεμπελή. ( Ο κ. Καισαρίδης είναι επίσης μέλος της επιτροπής ανάπτυξης του Ορειβατικού Σκι της Ε. Ο. Ο. Α). 

 Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η γραμματεία αγώνα έδωσε τα μετάλλια προσωπικά σε κάθε αθλητή (χωρίς τελετή απονομής) τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

  Το Ορειβατικό Σκι είναι ένας συνδυασμός Ski και Ορειβασίας. Απαιτεί γνώση χειμερινού βουνού, καλή φυσική κατάσταση και χρειάζεται εξειδικευμένο εξοπλισμό ενώ παρέχει την δυνατότητα σε αυτόν που το κάνει να δει υπέροχες εικόνες σε βουνά, να κάνει διασχίσεις, να ανακαλύψει, να  κάνει καταβάσεις σε απάτητες πλαγιές... Είναι χειμερινό άθλημα στα υπό ένταξη  Ολυμπιακά αθλήματα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής