breaking news Νέο

Βέροια: Να κλείσει τη χρονιά με νίκη

Βέροια: Να κλείσει τη χρονιά με νίκη

Τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Καυτατζόγλειο Στάδιο και στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2021 αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα, η ΒΕΡΟΙΑ στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 του βορείου ομίλου, αναζητώντας μια ακόμη νίκη που ενδεχομένως να την οδηγήσει και πάλι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Καβαλιώτης προπονητής ολοκλήρωσε χθες Τρίτη την προετοιμασία δίχως ιδιαίτερα προβλήματα έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του, για πρώτη φορά φέτος στην διάθεση του με εξαίρεση τον Μπαϊντού που βρίσκεται σε μεταγχειριτική περίοδο.

Η εορταστική περιοδος που διανύουμε δεν κατάφερε να αποπροσανατολίσει τους ποδοσφαιριστές ούτε και το τεχνικό τιμ της ομάδας καθώς η παρουσία στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου ήταν καθημερινή με εξαίρεση την ημέρα των Χριστουγέννων.

Οσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία ο Παύλος Δερμιτζάκης θα ξεκινήσει το σημερινό παιχνίδι δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με τους ένδεκα των προηγούμενων αγώνων και απλά η έλλειψη προβλημάτων δίνει περισσότερες επιλογές κατά την διάρκεια και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού στον προπονητή.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΒΕΡΟΙΑ ύστερα απο εννέα αγωνιστικές βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πινακα ένα βαθμό πίσω απο την πρωτοπόρο Ξάνθη, η οποία έχει και έναν αγώνα λιγότερο και σήμερα αγωνίζεται στο Αλκαζάρ με αντίπαλο την Λάρισα.

Οσον αφορά τον σημερινό αντίπαλο τον Ηρακλή βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πινακα με 9 βαθμούς (11 λιγότερους από την Βέροια) σε 8 αγώνες έχοντας ροπή στις ισοπαλίες με μικρά σκορ (6 ισοπαλίες από τις οποίες οι 4 0-0 και οι 2 1-1) μία νίκη εκτός έδρας επί του Απόλλωνα Λάρισας και μια ήττα (2--0) στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό. Στην έδρα της η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδωσε 4 αγώνες για το πρωτάθλημα και έφερε ισάριθμες ισοπαλίες (Ηρακλής - Νίκη Βόλου 0-0, Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β. 0-0, Ηρακλής - Λάρισα 1-1 και Ηρακλής - Ολυμπιακός Β' 0-0).

Διαθέτει την 2η καλύτερη άμυνα με 4 γκολ σε βάρος του (1 έχει δεχθεί η Ξάνθη και 6 Βέροια) και την δεύτερη χειρότερη επίθεση (πέτυχε μόλις 3 γκολ), μπροστά μόνο από την Καβάλα που δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει.

Τον αγώνα Ηρακλή - Βέροια θα διευθύνει ο κύριος Θεοχάρης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας με βοηθούς τον Σάββα και τον Αναστασιάδη από τις Σέρρες.

 

Το σημερινό πρόγραμμα

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 3μ.μ.

Ηρακλής - Βέροια

Λάρισα - Ξάνθη (ΕΡΤ3)

Ολυμπιακός Βόλου - Αριδαία

Πανσερραϊκός - Καλαμαριά

Απόλλων Λάρισας - Πιερικός

Τρίκαλα - Θεσπρωτός

Ολυμπιακός Β. - Καρδίτσα

ΠΑΟΚ Β. - Καβάλα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής