breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Καλήν ημέραν άρχοντες κι αν είναι ορισμός σας, τα νέα του Χρυσαδάκτυλου να πω στα αρχοντικό σας.

Να και ένα θετικό νέο που μας είπε ο Εξαδάκτυλος. Όχι ο τέως ο Κωνσταντίνος, που θρυλολογούνταν ότι έχει έξι δάκτυλα και ότι θα ήταν αυτός ο Βασιλεύς που θα έπαιρνε την Πόλη.

Τελικά το 1974 ο Καραμανλής του έκοψε το...ένα και έτσι έμεινε στην απέξω από τα μεγαλεία. Όχι από τα πλούτη φυσικά, γιατί είχε κάνει η Φρειδερίκη το αποκούμπι για το γιόκα της, για ώρα ανάγκης.

Για το Θανάση λέμε τον Εξαδάκτυλο, το βαψομαλλιά ντε, που δεν έχει αφήσει βαφή για βαφή της κόλεστον που να μη χρησιμοποιήσει.

Να κάτι μπορντοχρυσαφί, να κάτι μαυροκόκκινα, ο πρόεδρος, έχει γίνει πια φίρμα. Αφού στα μπουζουκτίδικα, μόλις τον δουν, του ανοίγουν αμέσως δυο μπουκάλια...ακουαφόρτε.

Άσε την εστίαση. Με το μπαλτά τον περιμένει ο πατσατζής στα Λαδάδικα, μια και ο πρόεδρος είναι Θεσσαλονικιός, καρντάσι.

Θεσσαλονίκη χωρίς Εξαδάκτυλο και Ράδιο Αρβύλα, δεν λέει.

Βγήκε λοιπόν ο Θανάσης και μας είπε ότι το 2022 τέλος η πανδημία. Θα βγούμε έξω πια για τη γαρδούμπα και τα κοκορέτσια μας το Πάσχα, να ρίξουμε πριν και τη μαγειρίτσα και να πιούμε και καμιά δέκα ρετσίνες με κόλα, χωρίς πιστοποιητικά και το φόβο της αστυνομίας.

Βέβαια μπορεί να μην υπάρχει αστυνομικός έλεγχος στη μετά covid εποχή, αλλά θα έχεις τη συμβία σου, να σου λέει, μη....Θανάση, πρόσεξε, το σάκχαρό σου, την πίεσή του, τα νεφρά σου. Μην τρως λίπη, μην πίνεις.

Ε, τότε θα είναι που θα νοσταλγήσεις, που στην καραντίνα τα σαβούρντιαζες όλα αμάσητα σπίτι, αφήνοντας τα κόκκαλα στο ταψί, για παραλλαγή.

Έτσι λοιπόν φέτος ο Θανάσης μας λέει ότι θα φάμε τη λαγάνα μας με ηρεμία.

Τώρα για καμιά ελιά, κανέναν ταραμά, καμιά πιπεριά καυτερή με τη φασολάδα, δεν μας είπε ο πρόεδρος.

Λέτε κάτι να ξέρει, ότι μπορεί να τελειώσει η πανδημία, αλλά η λόρδα θα συνεχιστεί;

Δεν το πιστεύω. Εγώ τον βλέπω το Θανάση για βουτιές σε μπιτσόμπαρα της Χαλκιδικής, να απολαμβάνει την τηλεοπτική του δόξα.

Μόνο, Θανάση, να προσέξεις το μαλλί. Να βάλεις αδιάβροχη βαφή, μη γίνεις μπορντοροδοκόκκινος, όταν βγεις από τη θάλασσα, για να απολαύσεις τον παραδοσιακό φρέντο καπουτσίνο, με μαύρη ζάχαρη και κρέμα φυτική.

Γιατί όσο να είναι, επιτυχία στο γυναικείο πληθυσμό την έχεις πια. Είσαι κάτι από Σπαλιάρας, της ιατρικής, βεβαίως, βεβαίως.

Με το καλό να βγουν αληθινά τα λόγια σου Θανάση και θα σου κάνω δώρο τις καλύτερες βαφές. Που φορά ο Σβατσενέγκερ και ο Σταλόνε και δεν ξεβάφουν με τίποτεεεεε.


Ακουαφόρτε
Ράδιο Αρβύλα
Σπαλιάρας
Σβατσενέγκερ-Σταλόνε
τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος
βαφή Κόλεστον

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής