breaking news Νέο

Πρώτη ήττα για τη Βέροια. Έχασε 1-0 στο Καυτατζόγλειο από τον Ηρακλή και αποχαιρετά το 2021 με το... αριστερό

Πρώτη ήττα για τη Βέροια. Έχασε 1-0 στο Καυτατζόγλειο από τον Ηρακλή και αποχαιρετά το 2021 με το... αριστερό

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 γνώρισε χθες η ΒΕΡΟΙΑ χάνοντας στο Καυτατζόγλειο Στάδιο από τον Ηρακλή με 1-0 και αποχαιρετά το 2021 με το... αριστερό.

Η ΒΕΡΟΙΑ μακριά από τον καλό της εαυτό και με αντίπαλο μια ομάδα τον Ηρακλή, που δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο παράλληλα με την ήττα έχασε και την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της, καθώς η πρωτοπόρος Ξάνθη γνώρισε βαρειά ήττα στο Αλκαζαρ από την Λάρισα με 4-0.

Το παιχνίδι στο Καυτατζόγλειο Στάδιο που πραγματοποιήθηκε μπροστά σε 500 περίπου φίλους του Ηρακλή ήταν σε γενικές γραμμές μέτριο με τις δυο ομαδες να δημιουργούν λίγες σχετικά φάσεις για γκολ από τις οποίες βέβαια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν μία στο 67' και να πάρουν την πρώτη τους εντος έδρας νίκη (όλα τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια του Ηρακλή έληξαν ισόπαλα).

Ο Ηρακλής που μπήκε πιο ορεξάτα στο παιχνίδι είχε και την πρώτη καλή στιγμή με τον Βιτίνιο που απο καλή θέση για γκολ και ύστερα από σέντρα του Πανάγου έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει αουτ.

Η ΒΕΡΟΙΑ ισορρόπησε από το 20' και στο 22' άγγιξε το γκολ με τον Γιακουμάκη που δέχθηκε την πάσα του Γαβριηλίδη βρέθηκε απέναντι από τον Παλαυράκη που απέκρουσε με το κεφάλι.

Μέχρι την λήξη του Α' ημιχρόνου είχαμε τρεις ακόμη ενδιαφέρουσες φάσεις για τις δυο ομάδες. Δυο για τον γηπεδούχο Ηρακλή στο 32' όταν σε σουτ του Τόμας η μπάλα βρήκε το δοκαρι της εστίας του Βελλίδη και στο 45' με τον Βιτίνιο που αφύλακτος στην αντίπαλη περιοχή έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο Βελλίδης και μια για την ΒΕΡΟΙΑ στο 36' όταν ο Μούργος μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων έκανε την σέντρα σουτ με τον Πασά να πετάγεται στην πορεία της μπάλας να μην την προλαβαίνει όμως για ελάχιστα εκατοστά.

Στην επανάληψη και στην πρώτη καλή στιγμή ο Ηρακλής κατάφερε να βρει το γκολ που του έδωσε την νίκη. Στο 67' συγκεκριμένα ο Ναπολιτάνο βγήκε απέναντι από τον Βελλίδη, με τον τερματοφύλακα να προλαβαίνει και να διώχνει με τα πόδια, η μπάλα να στρώνεται στον Τόμας που βρίσκονταν εκτος περιοχής και αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ να ανοίγει το σκορ.

Η ΒΕΡΟΙΑ βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει κλείνοντας τον αντίπαλο της στο μισό γήπεδο ο οποίος με καθυστερήσεις προσπαθούσε να κόψει τον ρυθμό της αντιπάλου του, ενω με ξαφνικές αντεπιθέσεις έψαχνε ενα δεύτερο τέρμα και στο 79' παρολίγο να το βρει όταν σε μια από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις του ο Τόσκα βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη δίχως όμως να καταφέρει να τον νικήσει.

Από την άλλη η ΒΕΡΟΙΑ άγγιξε δυο φορές την ισοφάριση. Στο 82' με τον Ορφανίδη το σουτ του οποίου απέκρουσε πάνω στη γραμμή του τέρματος της ομάδας του ο Χρουσιέλ και τη δεύτερη στο 90' όταν και πάλι σουτ του Ορφανίδη από καλή θέση για γκολ δεν βγήκε στόχο.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Θεοχάρης με βοηθούς τον Σάββα και τον Αναστασιάδη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαυράκης, Πανάγου, Χρουσιελ, Μανωλάκης, Παπαστεριανός, Βιτίνιο (79' Μασούρας), Τόμας (79' Κάκο), Καρτσαμπας (82' Μπαστακός), Σγουρής, Ναπολιτάνο (71' Κωστούλας), Τόσκα.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (λ.τρ. 39' Περδίκης), Σκόνδρας, Παπαχρίστος, Ράμος (60' Μπλέτσας), Μούργος (75' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Πόζογλου (60' Φοφάνα), Γιακουμάκης (75' Μυστακίδης), Πασάς.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ηρακλής - Βέροια       1-0

Λάρισα - Ξάνθη 4-0

Ολυμπιακός Βόλου - Καλαμαρά 2-4

Απόλλων Λάρισας - Πιερικός     0-0

Τρίκαλα - Θεσπρωτός         2-1

Ολυμπιακός Β' - Καρδίτσα

ΠΑΟΚ Β' - Καβάλα (αναβολή)

Ρεπό: Νίκη Βόλου

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΓ. ΒΑΘ.

1. ΞΑΝΘΗ 9       22

2. ΒΕΡΟΙΑ         10     21

3. ΚΑΡΔΙΤΣΑ     9       19

4. ΛΑΡΙΣΑ          9       14

5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.  9       14

6. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ         9       13

7. ΑΡΙΔΑΙΑ        8       13

8. ΤΡΙΚΑΛΑ       10     13

9. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ         8       12

10. ΗΡΑΚΛΗΣ  9       12

11. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ   10     11

12. ΠΙΕΡΙΚΟΣ   10     10

13. ΠΑΟΚ Β.      9       10

14. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ        10     9

15. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ         9       9

16. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ   9       3

17. ΚΑΒΑΛΑ     7       0


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής