breaking news Νέο

Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη, για το νέο έτος

Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη, για το νέο έτος

Εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και προσωπικά ως Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, ενόψει της νέας χρονιάς εκφράζω τις πιο θερμές ευχές μου για υγεία πρώτα, για ειρήνη, ευημερία, αγάπη και αλληλοκατανόηση, ατομική, οικογενειακή και συλλογική.

Το 2021 αποδείχθηκε μια χρονιά άνιση για να την αντιμετωπίσουμε, σε σχέση με την πανδημία αφού παρά τις ευχές που κάναμε τέτοια εποχή, παρά τις προσδοκίες με τις οποίες ξεκινούσαμε τη χρονιά, η υγειονομική λαίλαπα συνέχισε να κυριαρχεί και να παίρνει κόσμο από κοντά μας. Εφόσον το 2022 φανεί το ίδιο δύσκολο, έστω και στο ξεκίνημά του, εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να το βάλουμε κάτω. Δεν έχουμε άλλο δρόμο διότι το σωστό δεν θα συμβεί μόνο του. Το σωστό είναι υπόθεση όλων μας κι όλοι οφείλουμε να παλέψουμε προς την κατεύθυνση αυτή έχοντας μπροστάρηδες τους υγειονομικούς που δίνουν τη μεγάλη μάχη και παραμένουν οι ήρωες της εποχής μας.

Για τη νέα χρονιά, οι στόχοι της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας παραμένουν βάσιμοι και ρεαλιστικοί, πάντα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα. Όπως και πριν έτσι και το 2022 σκοπεύουμε να μην παρεκκλίνουμε από τον δρόμο της ουσιαστικής δημιουργίας, εξακολουθώντας να βάζουμε και να υλοποιούμε εφικτούς αναπτυξιακούς στόχους σύμφωνα με το πρόγραμμά μας και κυρίως συνεχίζοντας να λέμε λίγα και να κάνουμε πολλά. Ταυτόχρονα, προχωράμε αδιάκοπα στην κατεύθυνση της ενότητας, της αλληλοσυμπλήρωσης και των συνεργασιών για τα μικρά και τα μεγάλα ζητήματα της Ημαθίας αφού και στη νέα χρονιά αυτά που μας ενώνουν για το καλό του τόπου μας, παραμένουν πολύ περισσότερα από όσα ενδεχομένως μας «χωρίζουν».

Μ’ αυτές τις σκέψεις, εκφράζω και πάλι τις πιο θερμές ευχές σε όλους και σε όλες για ένα ευτυχισμένο 2022. Χρόνια Πολλά- Καλή Χρονιά.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας

Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής