breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 20 Δεκεμβρίου 2017 έως και 6 Ιανουαρίου 2018

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 20 Δεκεμβρίου 2017 έως και 6 Ιανουαρίου 2018

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ. θα παραστεί και θα χαιρετίσει την κεντρική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το μουσικοθεατρικό ανάγνωσμα «Ο Ληστής των Χριστουγέννων».

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 10:30 π.μ. θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βεροίας επί τη εορτή της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα, θα παραστεί και θα χαιρετίσει τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείο Νεότητος και του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως με τίτλο: «Περιμένοντας το Χριστό» .

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα παραστεί και θα χαιρετίσει τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βεροίας και εν συνεχεία θα δεχθεί τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, όπου θα ομιλήσει ο Γενικός Αρχιερατικός της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Δημήτριος Μπακλαγής.

Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 5:00 π.μ. θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας επί τη εορτή των Χριστουγέννων.

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ναούσης.

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Πρωτομάρτυρος Στεφάνου Βεροίας.

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και εν συνεχεία θα βραβεύσει φοιτητές που διακρίθηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στη Νέα Νικομήδεια επί τη εορτή των εν Νικομηδεία Δισμυρίων Μαρτύρων.

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας θα τελέσει Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στους νέους.

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου και εν συνεχεία θα δεχθεί τα κάλαντα στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου και θα κόψει τη βασιλόπιτα στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας.

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 11:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό επί τη αλλαγή του έτους και θα κόψει τη βασιλόπιτα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και εν συνεχεία θα τελέσει Δοξολογία επί του νέου έτους του 2018.

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου, όπου και θα κόψει τη βασιλόπιτα του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου στις 5:00 μ.μ. θα παραστεί στη Σύναξη Μοναχών και Μοναζουσών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος.

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου το πρωί θα ομιλήσει στη Σύναξη ιεροπαίδων και αναγνωστών στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βεροίας και θα τελέσει το Μέγα Αγιασμό.

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας, όπου θα ομιλήσει ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καμπανίας Αρχιμ. Θεόφιλος Λεμοντζής.

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου (Θεοφάνεια) το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και θα τελέσει το Μέγα Αγιασμό.

Την ίδια ημέρα θα αγιάσει τα ύδατα :
Στις 11:30 π.μ. Βέροια.

Στις 12:30 μ.μ. Νάουσα (άλσος Αγίου Νικολάου)

Στις 1:00 μ.μ. στο κολυμβητήριο της Νάουσας

Στις 3:30 μ.μ. στο φράγμα του Αλιάκμονος

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής