breaking news Νέο

Super League 2 : Στοχευμένες και σωστές κινήσεις xρειάζεται η ΒΕΡΟΙΑ για να πετύχει τον μεγάλο στόχο της, την επιστροφή στην SL1

Super League 2 : Στοχευμένες και σωστές κινήσεις xρειάζεται η ΒΕΡΟΙΑ για να πετύχει τον μεγάλο στόχο της, την επιστροφή στην SL1

Μπορεί το αντίο του το 2021, που πριν λίγες ημέρες μας αποχαιρέτισε, να άφησε μια πικρή γεύση στους φιλάθλους της ΒΕΡΟΙΑΣ, καθώς την προηγούμενη και τελευταία αγωνιστική της χρονιάς που έφυγε, η ομάδα τους γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως ελπίζουν και δικαιολογημένα νομίζουμε ότι το 2022, που ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα, θα φέρει περισσότερη τύχη και μεγαλύτερες επιτυχίες και θα εκπληρώσει τους αγωνιστικούς και όχι μόνο στόχους η ομάδα τους.

Οι προϋποθέσεις, τόσο σε διοικητικό, όσο και προπονητικό επίπεδο, υπάρχουν και αυτό που θα χρειατεί να τους φέρει ο καινούργιος χρόνος, είναι λίγο περισσότερο τύχη ή αν προτιμάτε, μιας και βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο, ευστοχία, στις επιλογές, τις προσθήκες του ρόστερ που σίγουρα θα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο που ήδη διανύουμε. Γιατί όπως διαρρέεται από τους ανθρώπους της ομάδας, ετοιμάζονται αλλαγές στο ρόστερ της. Οχι βέβαια πολλές, αφού η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στο ποδόσφαιρο δεν ενδείκνυται, όπως είναι γνωστό, για μεγάλες αλλαγές σε μια ομάδα, αλλά λίγες και επιλεκτικές. Μεταγραφές που από την επόμενη ημέρα της ένταξής τους στο ρόστερ θα έχουν την ικανότητα να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα μιας και για τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου δεν υπάρχει χρόνος προσαρμογής και οφείλουν από την πρώτη ημέρα που θα βρεθούν στην ομάδα, να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου λοιπόν κάνει τα πρώτα βήματα με τη ΒΕΡΟΙΑ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της, έναν μόλις βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ξάνθη, μέσα σε όλους τους στόχους της και όπως μας είχαν προϊδεάσει στην συνέντευξη τύπου που είχε οργανώσει η ΒΕΡΟΙΑ λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιώτης Τσαλουχίδης και ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης, η μεταγραφική δραστηριότητα του Ιανουαρίου, θα εξαρτηθεί από την βαθμολογική θέση της ομάδας και από το αν μπορεί αυτή να εκπληρώσει, από φέτος, τον μεγάλο της στόχο, που δεν είναι αλλος από την επάνοδό της στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Η μέχρι σήμερα λοιπόν, αγωνιστική εικόνα της ΒΕΡΟΙΑΣ, η σύγκριση με τους υπόλοιπους διεκδικητές του μοναδικού εισιτηρίου της ανόδου που προσφέρει φέτος η SL2, αλλά και η βαθμολογική συγκομιδή της, φανερώνει ότι η ομάδα ύστερα από δέκα αγωνιστικές, όχι μόνο βρίσκεται μέσα στον στόχο της αλλά λίγες και σωστές προσθήκες μπορεί να την κάνουν και «αφεντικό» της κατηγορίας. Επαναλαμβάνουμε, αρκεί οι προσθήκες να είναι στοχευμένες και σωστές.

Λαμβάνοντας υπόψιν λοιπόν όσα είχαν προαναγγείλει στη συνέντευξη Τύπου ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιώτης Τσαλουχίδης και ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης, θεωρούμε δεδομένη την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Αν οι παίκτες που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες είναι αμυντικοί, μεσοαμυντικοί, μεσοεπιθετικοί ή πλάγιοι, είναι ένα θέμα που απασχολεί και πρέπει να απασχολεί αυτούς που κάνουν τον σχεδιασμό της ομάδας και που σίγουρα γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμάς και όλους τους «προπονητές» της κερκίδας τι χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα. Αρκεί, επαναλαμβάνουμε να έχουν την ικανότητα να βοηθήσουν άμεσα, αφού η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, το γνωρίζουν όλοι, δεν προσφέρει, χρόνο προσαρμογής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής