breaking news Νέο

Απολογισμός ποιμαντικού και φιλανθρωπικού έργου Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας κατά το παρελθόν έτος 2021

Απολογισμός ποιμαντικού και φιλανθρωπικού έργου Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας κατά το παρελθόν έτος 2021

Τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων πραγματοποίησε διαδικτυακά τον απολογισμό του ποιμαντικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κατά το παρελθόν έτος 2021.  

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων αναφέρθηκε στα σημαντικότερα γεγονότα και παρουσίασε τις λατρευτικές, ποιμαντικές, κατηχητικές, κηρυκτικές, εκδοτικές και φιλανθρωπικές δράσεις του παρελθόντος έτους 2021, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους εορτασμούς που προγραμματίζονται ήδη για το 2022 για τις επετείους των 200 ετών από το ολοκαύτωμα της Ναούσης, των 200 ετών από τη μάχη της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά και των 100 ετών από τη Μικρασιαστική Καταστροφή. 

Τέλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους κληρικούς και τους λαϊκούς που διακονούν στην τοπική Εκκλησία και ευχήθηκε τη νέα χρονιά με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεραστεί ο μεγάλος πειρασμός της πανδημίας. 

Ο απολογισμός μεταδόθηκε στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, στο αντίστοιχο κανάλι στο Youtube καθώς και στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής