breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Από την παραλλαγή ΟΜΙΚΡΟΝ, μας πάνε στον ΩΜΕΓΑ εμποδιστή, αδέρφια.

Βέβαια, άλλο πανδημία και άλλο κακοκαιρία, αλλά τι Λοζάνη, τι Κοζάνη, όπως έλεγε και το παλιό άσμα του Βιολάρη.

Φανταστείτε δηλαδή να ρίξει κανά μέτρο χιόνι ο εμποδιστής και να περιμένεις στη σειρά, για να κάνεις rapid test στο ΚΑΠΗ.

Για κασάτο μας κόβω, αλλά τι να κάνουμε, ένεκα ο κορωνοϊός.

Δεν μπορώ να πω. Λειτούργησαν όλοι με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στη χώρα, παραμονή Χριστουγέννων. Μέχρι τις 3 το πρωί, βέβαια. Όταν ντερλίκωσαν κανά πέντε έξι μπουκάλια βότκες και ουίσκια οι παρέες και πήγαν στο βρόντο του πρωτο..κόλου τα μέτρα.

Ποιά τεστ και ποιοι εμβολιασμένοι, ρε καρντάσια, όταν έχεις πιει τον άμπακο και σου βάζει ο DJ το Γίγαντα, τον Κωστάκη τον Αργυρό «με τα ψαξίματα τα απελπισμένα στην Αθήνα του». Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, γιατί εμείς γουστάρουμε Θεσσαλονίκη, μεγάλη φτωχομάνα.

Κανά Νίκο Βέρτη, τον άνθρωπό μας, να δούμε το «αστέρι που φως θα φέρει στην άδεια μας ζωή». Να ρίξουμε κανά 50ριά δίσκους λουλουδικό στην πίστα, αγκαλιά με το αστέρι.

Και δεν πάνε στον αγύριστο τα μέτρα. Εμείς γουστάρουμε δίμετρα, ρεεεεε.

Γιατί τι είναι ρεβεγιόν χωρίς αλκοόλ, μουσική και τεκνά, με το ΛΕΠΑ να τραγουδά το όλα τα μωρά στην πίστα.

Δεν πάει να λέει και ο Καπραβέλος για τις εντατικές, που είναι τίγκα πλέον και με νέους ανθρώπους. Σάμπως σε εμάς θα τύχει ο ιός;

Έλα όμως που ο ΟΜΙΚΡΟΝ είναι και πολύ τσαχπινογαργαλιάρης.

Έτσι και σε δει στο στριμωξίδι με το μανουλομάνουλο δίπλα σου να ανεβαίνει στο μπαρ, για να ρίξει το τσιφτετέλι του, σου την έκατσε τη βάρκα, μεγάλε.

Και άπαξ και κολλήσεις, τους κόλλησες όλους. Και άντε μετά να ψάχνεις απελπισμένα στην Αθήνα σου, τη Θεσσαλονίκη σου, τη Βέροια σου, να βρεις φαρμακείο εφημερεύον, να κάνεις το rapid test, γιατί άρχισαν να σε πονάνε τα κόκκαλα, να έχεις δέκατα και βήχα.

Βέβαια, τότε σκέφτεσαι την κοινωνική ευθύνη και λες «ποιος...φούστης μας κόλλησε». Έλα μου ντε. Πάντα οι άλλοι άλλωστε φταίνε σε αυτόν τον τόπο.

Καλή ανάρρωση και κοίτα να μην ψάχνεις άλλο απελπισμένα τρόπο, για να φορτώσεις το μικρούλη ΟΜΙΚΡΟΝ σε κανέναν άλλο. Άραξε σπίτι και μην το πεις πουθενά τι έκανες στο ρεβεγιόν!


Βιολάρης
Αργυρός
Βέρτης
Πανταζής
Καπραβέλος
φαρμακείο-ουρά

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής