breaking news Νέο

Super League 2 : Πονοκέφαλος οι αναβολές

Super League 2 : Πονοκέφαλος οι αναβολές

Η επέλαση του κορονοϊού, όπως ήταν αναμενόμενο δεν άφησε ανεπηρέαστο το ποδόσφαιρο, καθώς οι αγώνες των επαγγελματικών πρωταθλημάτων στη χώρα μας αναβάλλονται, ο ένας μετά τον άλλο. Ετσι μετά την αναβολή των 15 από τους 16 αγώνες της περασμένης αγωνιστικής (11ης) είχαμε μια από τα ίδια και το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της SL2. Αναβλήθηκαν τα 15 από τα 16 παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής και μεταξύ αυτών βέβαια και της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Απόλλωνα Πόντου που επρόκειτο να διεξαχθεί την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η αναβολή του αγώνα ΒΕΡΟΙΑΣ – Απόλλωνα Πόντου οφείλεται στα πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού που είχε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία και υπέβαλε αίτημα αναβολής.

Οχι βέβαια πως η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ παραμένει άτρωτη στην επέλαση του κορονοϊού. Eίχε και αυτή τα δικά τους κρούσματα, τα οποία όμως προφανώς ήταν λιγότερα από επτά (7) που προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αναβολή ενός αγώνα.

Το μοναδικό λοιπόν παιχνίδι για το πρωτάθλημα της SuperLeague2 που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν μεταξύ της Καλλιθέας και του Παναθηναϊκού Β' 1-0, ενώ αναβλήθηκαν και τα 16 του 2ου ομίλου, επαναλαμβάνουμε, μεταξύ των οποίων και της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Απόλλωνα Πόντου.

Έτσι αυτή τη στιγμή έχουμε σε εκκρεμότητα αγώνες από τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές την 11η και τη 12η.

Το πρόβλημα που δημιουργείται από την αναβολή των αγώνων, μπορεί να μην είναι δυσεπίλυτο για την SuperLeague2 καθώς υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες που μπορούν να οριστούν τα παιχνίδια που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, εκτός κι αν συνεχιστεί για αρκετό διάστημα η κατάσταση αυτή. Μέσα στον Ιανουάριο λόγου χάρη ελεύθερη είναι η μεθεπόμενη Τετάρτη 26 του μήνα, ενώ τον Φεβρουάριο υπάρχουν επίσης δύο ημερομηνίες κενές, που μπορούν να οριστούν αγώνες (9 και 23 Φεβρουαρίου). Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στην Super League 1, παιχνίδια της οποίας, λόγω πολλαπλών κρουσμάτων, επίσης αναβάλλονται. Εκεί το πρόβλημα είναι μεγάλο και μπορεί να γίνει δυσεπίλυτο αν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ που συνεχίζουν στην Ευρώπη, προχωρήσουν και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και προσθέσουν άλλες δύο Τετάρτες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής