breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Διομήδη ονομάσανε οι μετεωρολόγοι τη νέα κακοκαιρία που μας ήρθε και αναμένεται να μας βάλει να κάψουμε και τις...καρέκλες, μπας και ζεσταθούμε, αφού καυστήρες πετρελαίου και air condition δουλεύουν πιο ακριβά από ένα μπουκάλι σπέσιαλ και πρώτο τραπέζι πίστα στον Αργυρό!

Τι τα θέλουν τα αρχαία ονόματα ρε, Διομήδης και κάθε σε ήδης. Βάλτε και κανένα της νεοελληνικής πραγματικότητας.

Εκτός αν το Κυριάκος το κρατάτε για την υπερθύελλα που προέβλεψαν οι προφητολόγοι των ψεκασμένων και αναμένεται να κρατήσει 666 μέρες και νύχτες και να θάψει την Αθήνα με 50 μέτρα χιόνι.

Βέβαια εδώ στη συμπρωτεύουσα ο καιρός θα είναι πολύ καλός. Στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία, με μπόλικο νερό στις πηγές, σπαρτά σούπερ και ροδακινάκι σπεσιάλε.

Και όλα αυτά, γιατί η Βόρεια Ελλάδα και η Σαλόνικα είναι η έδρα της Αυτού Μεγαλειότητας, του προέδρου των Θεματοφυλάκων του άρθρου 120, παράγραφος «για δέσιμο», του συντάγματος.

Τι νομίζετε, τόσους αρνητές έχουμε εδώ. Δεν θα βοηθήσουν οι ΕΛ από το Σείριο; Που έχουν απλώσει διαστημική ομπρέλα πάνω από τη Μακεδονία; Πού έχουν ρίξει διαστημικό λίπασμα, για να γίνουν τα συμπύρηνα δυο κιλά το καθένα;

Όλα αυτά τα προφήτευσε ο γέρων Γρηγόριος ο Πετράκος. από το όρος της Πάρνηθας. Και πώς θα γινόταν αλλιώς, αφού είδε τη Θεοφανία να του αλλάζει την πίστη, λόγω πείρας της δηλαδή, από τα σίριαλ με τους «παπάδες».

Ας προσέξει πολύ όμως από εδώ και πέρα ο Σοφολογιώτατος Γρηγόριος, γιατί στην Πάρνηθα βγήκαν λύκοι. Και μάλιστα μαύροι. Και είναι και πεινασμένοι, γιατί τους έχουν εμβολιάσει και αυτούς μυστικά με το κορωνοϊοεμβόλιο.

Ξέρετε τι άτιμος είναι ο Μπουρλά; Έβαλε ειδικό τσιπάκι για λύκους, που αναγνωρίζουν μόνο τους ανεμβολίαστους και τους τρώνε.

Για τους εμβολιασμένους ντύνονται όπως η γιαγιά της Κοκκινοσκουφίτσας και την πέφτουν στο κρεβάτι με το τσεμπέρι στο κεφάλι και τη μάσκα στα μούτρα.

Μόλις πλησιάσει κανένας ψέκα, δεν του αφήνουν ούτε τρίχα αμάσητη.

Με αυτά και με τα άλλα λοιπόν, από εδώ και πέρα έχει να πέσει κρύο ψόφος.

Διότι η αφραγκία συνηθίζεται. Αλλά η λόρδα και η έλλειψη θέρμανσης δύσκολα.

Εκτός και αν η υπουργός των θεματοφυλάκων έχει κανένα μαγικό μαντζούνι, να μας κόψει μάσες και ζέστες.


Αργυρός
Μητσοτάκης
Θεματοφύλακας
Πετράκος
Παπαθωμά
Μπουρλά

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής