breaking news Νέο

Eμβόλιμη στην σκιά του κορονοϊού

Eμβόλιμη στην σκιά του κορονοϊού

Θεού θέλοντος και κορονοϊού επιτρέποντος, σήμερα Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, διεξάγεται εμβόλιμη η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 . Aν λάβουμε υπόψιν μας βέβαια ότι τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές αναβλήθηκαν τα τριάντα, από τα τριάντα δύο παιχνίδια, που είχαν προγραμματιστεί και με δεδομένο ότι ο κορονοϊός συνεχίζει ακάθεκτος την επέλασή του, θεωρούμε απίθανο να μην αφήσει εκκρεμότητες και η σημερινή αγωνιστική. Από την στιγμή βέβαια που έχει γίνει κανόνας οι ομάδες να μην δημοσιοποιούν, όχι μόνο τα ονόματα, που έτσι κι αλλιώς αυτό αποτελεί προσωπικό δεδομένο, αλλά και τον αριθμό των ποδοσφαιριστών τους, που μολύνθηκαν από τον ιό, μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει κάποιος, για το ποιά παιχνίδια από τα τριάντα δύο της SL2, που είναι προγραμματισμένα για σήμερα θα διεξαχθούν και ποιά θα αναβληθούν, μέχρι τουλάχιστον να το ανακοινώσει επίσημα η διοργανώτρια αρχή, στην οποία εξάλλου απευθύνονται οι ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ζητώντας την αναβολή του αγώνα τους.

Ετσι μόνο στο πρόγραμμα μπορείς να αναφερθείς, με την υποσημείωση ότι κάποιοι από τους αγώνες, οι περισσότεροι πιθανότατα να μην διεξαχθούν τελικά.

Στον Βόρειο (2ο) όμιλο, λοιπόν που μας ενδιαφέρει άμεσα λόγω ΒΕΡΟΙΑΣ, η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Ξάνθη αγωνίζεται στην έδρα της με αντίπαλο τον γειτονικό Πανσερραϊκό, ενώ η Λάρισα, παίζει εκτός έδρας με τον Αλμωπό Αριδαίας. Γειτονικό ντέρμπι στον Βόλο μεταξύ της Νίκης και των Τρικάλων, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενεί την Β' ομάδα του ΠΑΟΚ και η ενισχυμένη Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αυτά επαναλαμβάνουμε με βάση «το γράμμα του προγράμματος», αφού τα περισσότερα οδεύουν προς αναβολή, όπως βέβαια αναβάλλεται και το εκτός έδρας παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που ήταν και το πιο σημαντικό, από αγωνιστικής και βαθμολογικής πλευράς του ομίλου, αφού ο κορονοϊός δεν χαρίστηκε ούτε στην «Βασίλισσα» και αυτό που πλέον απασχολεί τους ανθρώπους της ΒΕΡΟΙΑΣ, είναι το αμέσως επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πιερικό, που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

 

ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Έτοιμη να ανακοινώσει την τρίτη μεταγραφή της είναι η ΒΕΡΟΙΑ. Πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή από γειτονική χώρα που βρίσκεται από χθες στην πόλη μας για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην ΒΕΡΟΙΑ και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ο παίκτης θα αποκτηθεί με μορφή δανεισμού.

 

Το σημερινό πρόγραμμα της SL2

Καρδίτσα – ΒΕΡΟΙΑ (αναβολή)

Ξάνθη – Πανσερραϊκός

Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Β.

Καβάλα – Απόλλων Λάρισας

Αλμωπός – Λάρισα

Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ Β'

Νίκη Βόλου – Τρίκαλα

Πιερικός – Ηρακλής

ΑΕΚ Β' – Λεβαδειακός 3 μ.μ. (ΕΡΤ3)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής