breaking news Νέο

Ήττα με σκορ 1-2 για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας από τον Άρη Παλαιοχωρίου

Ήττα με σκορ 1-2 για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας από τον Άρη Παλαιοχωρίου

Νέα ήττα στην έδρα της από τον πρωτοπόρο αυτή τη φορά Αρη Παλαιοχωρίου, υπεστει ο Φίλιππος Αλεξανδρειας με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην 12η θέση του βαθμολογικου πίνακα δημιουργώντας δικαιολογημένο προβληματισμό για την τύχη του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δυο ομάδες το αποτέλεσμα θεωρείται άδικο για την ομάδα της Αλεξάνδρειας, πόσο μάλιστα από την στιγμή που έχει σοβαρά παράπονα και από τις αποφάσεις του Γρεβενιώτη διαιτητή κ. Τσέτιλα αλλα και από τους βοηθούς του Στεφούλη - Μωϋσιάδη.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές είχε ρυθμό αλλά και αρκετές ενδιαφέρουσες φάσεις στα καρέ των δυο ομάδων με την Αλεξάνδρεια να είναι ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και να έχει περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Στο 2ο λεπτό η πρώτη καλή στιγμή για την γηπεδούχο με τον Κρίστι να εκτελεί φαουλ απο καλή θέση και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα αουτ.

Και ενω η γηπεδούχος πατούσε καλυτερα στον αγωνιστικό χώρο η φιλοξενούμενη ομάδα ηταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ και μάλιστα σχετικά νωρίς.

Στο 10’ συγκεκριμένα και σε φάση διαρκείας στα καρέ της Αλεξάνδρειας η μπάλα έφθασε στον Σιαπαβίλη και από αυτόν στα δίχτυα της εστίας του Κούζα με δυνατό σουτ.

Ο Φίλιππος προσπάθησε να αντιδράσει όμως η κεφαλιά του Κρίστι ύστερα από σέντρα του Καρατζάογλου θα φύγει ελάχιστα αουτ.

Και ενω η γηπεδούχος πίεζε για την ισοφαριση η φιλοξενούμενη σε μια από τις επικίνδυνες αντεπιθεσεις της παρολίγο να ζευγαρώσει τα τέρματα της με τον Προβατίδη το σουτ του οποίου πολύ δύσκολα έδιωξε ο Κούζας με την μπάλα μετά την απόκρουση να κτυπάει και στο δοκάρι και να καταλήγει σε κορνερ.

Στο 43’ ο Γρεβενιωτης διαιτητής κλείνει τα μάτια σε πασιφανή περίπτωση πέναλτι υπερ των γηπεδούχων όταν ο Μυλωνάς ανατράπηκε μεσα στην αντίπαλη περιοχη και στο 45’ ο Κρίστι με απευθείας εκτέλεση κορνερ θα φέρει το αποτέλεσμα στα ίσα.

Στην επανάληψη οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας έγιναν ακόμη πιο επιθετικοί δημιούργησαν τρεις καλές ευκαιρίες στο 57’ με τον Πέϊκο, στο 60’ με τον Καρατζάογλου και στο 68’ με τον Δημητρόπουλο να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα και να πάρουν κεφάλι στο σκος δίχως όμως να το καταφέρουν. Και όχι μόνο αυτό αλλά στο 75’ ο Αρης Παλαιοχωρίου θα πετύχει ένα δεύτερο τέρμα για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι (προηγήθηκε επιθετικό φαουλ πάνω στον τερματοφύλακα) με πλασέ του Τσιντογιάννη και θα πάρουν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με 1-2 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα με τους φιλοξενούμενους πάντως να ολοκληρώνουν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές καθώς στο 85’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για κτύπημα εκτος φάσης σε αντίπαλο ο Σιμώνης.

 

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας ξεχώρισαν οι Κωτσιόπουλος, Τάχος και Σκοπελίτης ενω καλύτεροι από τον Αρη Παλαιοχωρίου ηταν οι Κοτάκης, Σιμώνης και Σιαπαβίλης.

Με δικαιολογημένα παράπονα αφησε τους γηπεδούχους ο Γρεβενιώτης διαιτητής Τσέτιλας οπως και οι βοηθοί του με τις υποδείξεις τους Στεφούλης και Μωϋσιάδης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κούζας, Κωτσόπουλος, Δημητρίου, Τάχος, Αργυρίου (60’ λ.τ Πιπιλιάρης), Δημητρόπουλος, Καρατζάογλου, Σκοπελίτης, Μυλωνάς, Δαδάκος (35’ Πέκκος, 67’ λ.τ Ταλαίπωρος), Κρίστι.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ: Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Σιαπαβίλης (46’ Κριμανιώτης), Κουκουρώνας, Τέλης, Αποστόλου, Προβατίδης (46’ Γκιάτα, 91’ Παππας), Κουκουλέκης, Σιμώνης, Καλοπουλος, Κοτάκης (90’ Ντόμπρας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής