breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ούτε ο Φώσκολος να έγραφε το σενάριο της συμμετοχής του Τζόκοβιτς στο αυστραλιανό open.

Στο δικαστήριο προσφεύγει εκ νέου ο μπράτε Νόβακ, μετά την ακύρωση της βίζας του από τον υπουργό μετανάστευσης της χώρας.

Φαντάσου να ήταν η εκδίκαση της ένστασής του στην Ελλάδα. Θα έβγαινε η απόφαση πριν το open του 2032!

Να για αυτό μου αρέσουν οι Αυστραλοί. Μπορεί να τρώνε ψητό καγκουρό και κροκόδειλο κρασάτο, αλλά αν πουν No might, σημαίνει ΝΟ.

Κάτι αντίστοιχο δεν συνέβη και εδώ τον Ιούλιο του 2015, όταν ψηφίσαμε ΝΟ στο δημοψήφισμα και παράκουσε ο Αλέκ6ης και είπε στη μαντάμ Μέρκελ, οι Έλληνες είπαν ΝΑΙ.

Άσε πάλι με τον Αντωνιάδη, τον οπλαρχηγό των ψεκασμένων. Αναβλήθηκε η δίκη του δικηγόρου για το Μάιο. Από Μάιο σε Οκτώβριο και από εκεί σε Μάιο, θα έχουμε φτάσει στην κορωνοκόρη, του 2035.

Κι αυτός πάλι ο μεγάλος. Εδώ και δυο χρόνια δεν τόλμησε να τον αγγίζει ο κορωνοϊός, αφού δεν υπήρχε άλλωστε, δυο μέρες πριν τη δίκη τον βρήκε;

Φαίνεται του έδωσε τη διεύθυνση ο Πλεύρης και ο Άδωνις.

Να είναι καλά ο άνθρωπος, αλλά φαντάζεστε να χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη και οξυγόνο; Φωτιά στα μπατζάκια του Γρηγοράκου!

Εκτός και αν είναι μούφα το τεστ, όπως του Τζόκοβιτς.

Λέτε να το πήρε, παίζοντας ρουλέτα στο Γεύγελη;

Δεν τον κόβω πάντως για τόσο παλαβό, να πάει να ακουμπήσει κανά κατοστάρι ευρώπουλα στη μπίλια, τη στιγμή που εδώ έχει πέσει τόση δουλειά.

Ποιος θα υπερασπιστεί ρε την υπουργό υγείας των συνταγματοφυλάκων;

Ποιος θα υπερασπιστεί αυτούς που ετοιμάζουν χαρακώματα, για να μην τους βρίσκουν και τους μπολιάσουν με το ζόρι οι ΕΛΟΧΙΜ και οι ΝΕΦΕΛΙΜ;

Οι μουτζαχεντίν, οι φενταγίν και η Μέριλιν;

Ήδη το δίκτυο που υπάρχει στις στοές της Ακρόπολης, επαρκεί για τα δύο εκατομμύρια ανεμβολίαστους; Θα μεταβαίνουν εκεί με διακτινισμό και θα τους υποδέχεται αυτοπροσώπως ο δόκτορ Σποκ, που ήταν στην αρχή φανατικός εμβολιαστής, αλλά όταν έκανε το μπόλι και του έγιναν τα αυτιά σαν του λαγού, το γύρισε.

Ναι σας λέω, μα τo Star Treck!


Τζόκοβιτς
δημοψήφισμα
Αντωνιάδης
Πλεύρης-Γεωργιάδης
καζίνο-Γευγελή
δόκτορ Σποκ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής