breaking news Νέο

Ηλίας Λαζός : «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στο προϊόν μας, να το ανοίξουμε περισσότερο στην κοινωνία»

Ηλίας Λαζός : «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στο προϊόν μας, να το ανοίξουμε περισσότερο στην κοινωνία»

Τηλεφωνική συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΧΜΗ-102,8 και στην εκπομπή «Λόγια σταράτα» με τον Αλέκο Χατζηκώστα, έδωσε ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας Ηλίας Λαζός, την Παρασκευή 14/1.

Απαντώντας στις στοχεύσεις για το επόμενο διάστημα ως νέος πρόεδρος και νέο Δ.Σ., υπογράμμισε : «Η δική μας  Ένωση τυγχάνει να είναι η μικρότερη απ’ όλες, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τα μικρότερα προβλήματα ή θέματα. Σίγουρα προτεραιότητα από την κορυφή της πυραμίδας-ΕΟΚ- και προς τα κάτω είναι το αναπτυξιακό κομμάτι και σ’ αυτό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε βάρος. Λόγω του μεγέθους της, τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν οι ομάδες είναι πολύ λίγα κατά τη διάρκεια του χρόνου, άρα υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα, που τα παιδιά μένουν ανενεργά. Άρα στη μισή  αγωνιστική περίοδο τα παιδιά μένουν ανενεργά, μόνο με προπονήσεις ή φιλικούς αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στο προϊόν μας, να το ανοίξουμε περισσότερο στην κοινωνία. Να φέρουμε περισσότερα παιδιά στο γήπεδο, αλλά και το κομμάτι του ανδρικού και γυναίκειου πρωταθλήματος να γίνει πιο ανοικτό, να έχουμε μία μεγαλύτερη εξωστρέφεια, να το διαφημίσουμε περισσότερο και να μπορέσουμε να βρούμε κάποιους χορηγούς, να στηρίξουν το εγχείρημά μας. Σίγουρα θα απευθυνθούμε σε τοπικούς δημάρχους- η Ένωση μας καλύπτει 4 νομούς- οπότε θα κάνουμε επαφές με δημάρχους διαφόρων περιοχών. Θα μπορούσαν διάφορες «μεγάλες» διοργανώσεις π.χ τελικούς παίδων, εφήβων, να πραγματοποιηθούν σε μία από τις πόλεις. Διψάμε να πάρουμε κάτι τέτοιο, γιατί τα τελευταία χρόνια δεν έχει πραγματοποιηθεί κάτι μεγάλο στην περιφέρεια. Τα γηπεδικά προβλήματα είναι γνωστά. Τα θέματα των υγειονομικών πρωτοκόλλων πρέπει να τα λάβουμε υπόψη μας. Επειδή όμως τα μέλη της διοίκησης μαζί με τους 3 παλιότερους που έχουν την εμπειρία, έχουν και την όρεξη να κάνουν πράγματα και να βγάλουν το μπάσκετ προς τα έξω, να το ανεβάσουμε επίπεδο, να το ανεβάσουμε και στα μάτια του κόσμου».

Απαντώντας στην ερώτηση, μήπως η ενασχόλησή του με την ΕΚΑΣΚΕΜ θα σημαίνει «παραμέληση» του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, διευκρίνισε : « Η ενασχόλησή μου με την ΕΚΑΣΚΕΜ δεν έχει καμία σχέση με την ενασχόλησή μου με το ΦΙΛΙΠΠΟ. Στην ΕΚΑΣΚΕΜ δεν κατέβηκα ως πρόεδρος του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, αλλά ως Ηλίας Λαζός, ως ένας άνθρωπος που αγαπά το μπάσκετ, ασχολείται μ’ αυτό και θέλει να προσφέρει  από ένα άλλο μετερίζι. Η ενασχόλησή μου με το ΦΙΛΙΠΠΟ είναι εντελώς έξω από την ενασχόλησή μου με την ΕΚΑΣΚΕΜ, ούτε πρόκειται να τρέξω υπέρ των «συμφερόντων» του ΦΙΛΙΠΟΥ όντας πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ, αυτή τη στιγμή και οι 29 ομάδες είναι ίδιες γι’ αυτήν, δεν υπάρχει μεγάλος ή μικρός. Τυγχάνει ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ να παίζει τη μεγαλύτερη κατηγορία απ’ όλες. Έχουν περάσει πολλά χρόνια ενασχόλησης με το ΦΙΛΙΠΠΟ, σίγουρα κάποια στιγμή επέρχεται μία κόπωση, η ομάδα είναι στο υψηλότερο επίπεδο, να ξέρετε ότι κάθε καλοκαίρι οι όρκοι αιώνιας αγάπης που έχω με το ΦΙΛΙΠΠΟ ανανεώνονται, να ξέρετε όμως ότι κάθε καλοκαίρι  είναι στο μυαλό μου η αποχώρηση ή μη. Αυτή τη στιγμή δεν μ’ απασχολεί, μ’ απασχολεί  να μπορέσουμε να καταφέρουμε να μείνουμε στην Α2. Δεν είναι στις άμεσες σκέψεις μου ν’ αποχωρήσω από το ΦΙΛΙΠΠΟ. Θα ήθελα φυσικά μία περαιτέρω βοήθεια, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη, για να μπορέσω να κρατήσω την ομάδα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής