breaking news Νέο

Γ' Εθνική : «Oρθια» και με τον Εδεσσαϊκό τα Τρίκαλα

Γ' Εθνική : «Oρθια» και με τον Εδεσσαϊκό τα Τρίκαλα

Συνεχίζοντας το αήττητο σερί του, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων πήρε λευκή εκτός έδρας από τον δυνατό φέτος Εδεσσαϊκό και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου.

Ο γηπεδούχος Εδεσσαϊκός (το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ριζαρίου) στο Α' ημίχρονο είχε τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε φάσεις για γκολ τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ημαθίας ισορρόπησε τον αγώνα και με τη σειρά της δημιούργησε φάσεις στα καρέ του αντιπάλου της, τις οποίες όμως επίσης δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ. Ετσι το τελευταίο σφύριγμα του κου Δραγούμη (Μαυρίδης – Ζιγκερίδης) από την ΕΠΣ Κιλκίς βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως γκολ.

Οι συνθέσεις

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Τεντζέρης, Νικολαϊδης, Μαυρόπουλος, Μωυσίδης, Γιαννόπουλος, Τεμερτζόγλου, Ντόγος (89' Δουίτσης), Ταουσιάνης, Σπαρτιάτης (55' Φουδούλης), Κυζιρίδης, Προύντσης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (73' Βασίλτσης), Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Πέικος, Τσιρίδης, Περτσιούνης (73' Μουρατίδης), Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης, Κέλο


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής