breaking news Νέο

Παύλος Δερμιτζάκης: «Είχαμε άγχος, πήραμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε»

Παύλος Δερμιτζάκης: «Είχαμε άγχος, πήραμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε»

Στην προβληματική, λόγο κορονοϊού, προετοιμασία και στην απουσία αγωνιστικής δράσης, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, απέδωσαν οι δύο προπονητές, ο Παύλος Δερμιτζάκης της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Νίκος Θεοδοσιάδης του Πιερικού την μέτρια, σε γενικές γραμμές, εικόνα των ομάδων τους, ενώ παράλληλα συμφώνησαν ότι είναι ζήτημα χρόνου να βρουν και πάλι τον ρυθμό τους.

«Είχαμε άγχος και αυτό θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό, αφού εδώ και 15 περίπου ημέρες οι ομάδες, όλες οι ομάδες, ταλαιπωρούνται από συνεχείς αναβολές αγώνων και οι προπονήσεις δεν γίνονται και με τις καλύτερες συνθήκες.

Εμείς είχαμε να αντιμετωπίσουμε 14 κρούσματα και τρεις μικροτραυματισμούς, με αποτέλεσμα οι προπονήσεις να μην πραγματοποιούνται στο επίπεδο που εμείς θέλουμε», υποστήριξε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Παύλος Δερμιτζάκης και συνέχισε. «Το ξέρω ότι όλες οι ομάδες, την περίοδο αυτή, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Ομως όταν η ομάδα έχει υψηλούς στόχους, όπως η ΒΕΡΟΙΑ, το πρόβλημα μεγαλώνει αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο, διαφορετικά μπορεί να ξεστρατήσεις από το στόχο. Επειδή όμως έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και στη δουλειά που γίνεται από ολόκληρη την ομάδα, ολόκληρο τον οργανισμό, ήμουν βέβαιος ότι μπορεί να ξεκινήσαμε το παιχνίδι μέτρια, όσο περνούσε ο χρόνος όμως θα βρίσκαμε τα βήματά μας και θα πετυχαίναμε τον στόχο μας.

Στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη ροή του αγώνα, αφού ο αντίπαλος είχε την κατοχή, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ και λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο με δύο απανωτά τέρματα να κάνουμε το 3-0. Και κάπου εδώ νομίζω τελείωσε το παιχνίδι.

Το δεύτερο μέρος θεωρώ ότι από πλευράς κατοχής της μπάλας, αλλά και δημιουργίας φάσεων ανήκε στη ΒΕΡΟΙΑ, που όσο περνούσε ο χρόνος έβρισκε τον ρυθμό της».

Αναφορικά με τις μεταγραφές ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ άφησε να εννοηθεί ότι πιθανότατα θα γίνει μία ακόμη προσθήκη που θα είναι ενδεκάδας, ενώ οι τρεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, εκτός του ότι διατηρούνε την ποιότητα του ρόστερ σε υψηλό επίπεδο, του δίνουν και το βάθος που χρειάζεται, αφού από δω και πέρα οι αγώνες θα είναι συνεχόμενοι, λόγω των αναβολών που έχουν προηγηθεί.

Όσον αφορά τον προπονητή του Πιερικού Νίκο Θεοδοσιάδη (ήδη μετά την ήττα από την ΒΕΡΟΙΑ αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Βαζάκα), από την πλευρά του υποστήριξε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος επηρέασε την ομάδα του που βρίσκονταν σε καλό επίπεδο πριν πληγεί από τον κορονοϊό. «Πατούσαμε, είπε ακόμη, καλύτερα από τη ΒΕΡΟΙΑ στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που βάζει περισσότερα γκολ. Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, δίχως όμως να καταφέρουμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ, ενώ από την πλευρά της η ΒΕΡΟΙΑ που έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, εκμεταλλεύτηκε τις τρεις φάσεις που της δόθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και έκανε εύκολο το παιχνίδι».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής