breaking news Νέο

Νέα πειστική εμφάνιση της ΒΕΡΟΙΑΣ που κέρδισε με γκολ του Σουλιώτη και την Αναγέννηση Καρδίτσας

Νέα πειστική εμφάνιση της ΒΕΡΟΙΑΣ που κέρδισε με γκολ του Σουλιώτη και την Αναγέννηση Καρδίτσας

Τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμού πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ΒΕΡΟΙΑ, καθώς κέρδισε στο Δημοτικό Στάδιο 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας σκαρφαλώνοντας έτσι στην 7η θέση του βαθμολογικού πινακα.

Η νίκη της Βέροιας θεωρείται απόλυτα δίκαιη, αφου ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δημιουργώντας παράλληλα περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Η Βέροια προσπάθησε να αιφνιδιάσει την αντίπαλο της και τα κατάφερε καθώς στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε στον αγώνα προηγήθηκε στο σκορ.

Συγκεκριμένα ήταν το 15ο λεπτό οταν ο Μπαστιάνος εκτέλεσε ενα φαουλ που κέρδισε η ομάδα του σε πλάγια θέση μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής των φιλοξενουμενων. Ο Γκέκας δεν αντέδρασε σωστά και ο Σουλιώτης που καραδοκούσε με πλασέ από την γραμμή περίπου του κορνερ και πολύ κοντινή απόσταση έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία γράφοντας το 1-0.

Το γκολ αυτό όπως ηταν φυσικό υποχρέωσε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Βέροιας να ρίξουν το βάρος περισσότερο στην αμυντική λειτουργία της ομάδας τους με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κερδίσουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο δίχως όμως να καταφέρουν στο διάστημα της επιθετικής πρωτοβουλίας τους να δημιουργήσουν ιδιαίτερα σοβαρούς κινδύνους στην εστία του Γιαγκιόζη. Ετσι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε τρεις ενδιαφερόμενες φάσεις στα καρέ των δυο ομάδων και οι τρεις στο τελευταίο 5λεπτο του παιχνιδιού.

Στο 40’ συγκεκριμένα ο Μπαστιάνος θα αποφύγει έναν αντίπαλο το σουτ όμως που πραγματοποίησε μπλόκαρε ο Γκέκας ενω στο αμέσως επόμενο λεπτό η σειρά της Καρδίτσας να απειλήσει με τον Ποζατζίδη το σουτ του οποίου με καλές προϋποθέσεις δεν βρήκε στόχο και στην εκπνοή του πρώτου 45λεπτου ο Μπαστιάνος θα πραγματοποιήσει σέντρα - σουτ που ομως βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλαα της Καρδίτσας που απέκρουσε.

Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε με την Βέροια να χάνει στο 51’ μοναδική ευκαιρία να ζευγαρώσει τα τέρματα της.

Ο Κοζάκης έβγαλε σέντρα ακριβείας από δεξιά με τον Ρούνεϊ αφύλακτο μέσα στην αντίπαλη περιοχή να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και την μπαλα να σκάει λίγα εκατοστά έξω από την δεξιά κάθετη δοκό και να φεύγει αουτ.

Η απάντηση της Αναγέννησης ήρθε τρία λεπτά αργότερα με τον Πλαβούκο να εκμεταλλεύεται λάθος του Δόρη να βγαίνει απέναντι από το Γιαγκόζη που έδιωξε εντυπωσιακά σε κορνερ το σουτ του επιθετικού της φιλοξενούμενης ομάδας.

Νέα καλή στιγμή για την Καρδίτσα στο 60’ με τον τερματοφύλακα όμως της Βέροιας να μην ανησυχεί στο αδύναμο πλασέ του νεοεισελθώντα στον αγώνα Τζέκου και να μπλοκάρει την μπάλα.

Η μια ευκαιρια πλεον διαδέχεται την άλλη με την μπάλα να πηγαινοέρχεται από την μια εστία στην άλλη με την Βέροια όμως να δημιουργεί τις περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και να κλειδώσει την νίκη.

Στο 73’ μπάσιμο στην αντίπαλη περιοχή και σουτ του Μπαστιάνου αποκρούει ο Γκεκας.

Στο 83’ ωραία το ένα - δυο μεταξύ Ρουνεϊ και Λίταινα στο ύψος της μεγάλης περιοχής της Καρδίτσας και σουτ του δεύτερου βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκέκα στο 83’ νέα ευκαιρία για τη Βέροια αυτή τη φορά με τον Μπλέτσα το σουτ του οποίου σταματάει στον τερματοφύλακα της Αναγέννησης και στις καθυστερήσεις ο Κονέ ύστερα από αλλεπάλληλα λάθη της άμυνας της Βέροιας βγαίνει με την μπάλα σε πλεονεκτική θέση όμως το πλασέ που επιχειρεί σταματά στην προβολή του Κοζάκη. Και αυτή ήταν η τελευταία φάση του αγώνα.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ πραγματοποίησε μια ακόμη καλή με βάση πάντα τα φετινά της δεδομένα εμφάνιση ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της και το 1-0 με το οποίο τελικά κέρδισε θεωρείται φτωχό με βάση την εικόνα του παιχνιδιού.

Από τους νεαρούς παίκτες της δεν υπάρχει έστω και ένας που να μην έδωσε όλες του τις δυνάμεις για την νίκη και να υστέρησε, με άψογη σε έναν ακόμη αγώνα την λειτουργία της αμυντικής της γραμμής.

Οσον αφορά τον διαιτητή του αγώνα τον Δραμινό Κοτσάνη (Καμπούρης - Δημόπουλος) έκανε λάθη που ομως δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκιόζης, Σουλιώτης (61’ λ.τ. Λίταινας), Καψάλης, Κοζάκης, Λάσκαρης, Δαμιανάκης, Δόρης (84’ Λαζόπουλος), Μπλέτσας, Ρούνεϊ, Μπαστιάνος (90’ Μέξης), Ουνγιαλίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος, Καρρίκι, Ρουσάκης, Θεοδωράκης, Σουντουρά, Μπιτέλης Ποζατζίδης, Στοματάκης (70’ Χατζάρας), Πλαβούκος (58’ Τζέκος), Κονέ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής