breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Εντάξει, ο Βαξεβάνης είναι χειρότερος σε λαϊκισμό και από το Χίο. Είναι η επιτομή του αυριανισμού, έχοντας ξεπεράσει ακόμη και το μακαρίτη το Μάκη Κουρή.

Αλλά όχι και κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής συμμορίας.

Σε λίγο θα βγει ότι αυτός τα έπαιρνε για το σκάνδαλο της Novartis. Ή ότι αυτός εξαφάνισε τα στοιχεία των συγγενών του Παπακωνσταντίνου από το στικάκι της λίστας Λαγκάρντ.

Ρε μπας και φταίει και για το σκάνδαλο της Siemens; Mήπως αυτός άφησε το Χριστοφοράκο να την κοπανήσει στη Γερμανία, τη στιγμή που, υποτίθεται, τον φύλαγαν η μισή ασφάλεια Πάρου, Αθηνών και Περιχώρων;

Εμπρός λοιπόν να τον βάλουμε στο κελί με τον Κουφοντίνα, επειδή τον γουστάρει;

Το ξαναγράφω. Ο Βαξεβάνης ξέπεσε από τον ερευνητή δημοσιογράφο του παρελθόντος, που μας έδωσε καταπληκτικά ρεπορτάζ από τα πολεμικά μέτωπα, αλλά και το ίδιο μοναδικά ντοκιμαντέρ, σε ένα νέο Τριανταφυλλόπουλο.

Πού με το «μανδύα» της «αριστεροσύνης» καλύπτει τον «κιτρινισμό» του.

Αλλά μέχρι εκεί. Γιατί άραγε κανείς δεν έστειλε το μακαρίτη τον Τράγκα στον εισαγγελέα, με τα όσα, απίστευτα, έλεγε κατά καιρούς από τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση;

Γιατί δεν του ασκήθηκε ποτέ φορολογικός έλεγχος, όταν τώρα αποδεικνύεται ότι είχε ακίνητα με το γνωστό κόλπο των υπεράκτιων εταιρειών, σε Μονακό, Παρίσι, Καλιφόρνια και ένας Θεός ξέρει που αλλού;

Και μπόλικα μετρητά. Για αυτό άλλωστε «σκοτώνονται» τώρα η νεαρά του χήρα και οι γιοί του.

Μήπως γιατί «ήξερε» πολλά; Για όλους, από όλους τους χώρους;

Δυστυχώς στη μεταπολιτευτική ελληνική δημοκρατία, πέραν του Τσοχατζόπουλου, ουδείς πήγε φυλακή.

Ακόμη και ο Παπακωνσταντίνου, ναι, αυτός ο υπουργός Οικονομικών, απαλλάχθηκε από το ειδικό δικαστήριο, για την καραμπινάτη και κακουργηματική αλλοίωση των στοιχείων της λίστας Λαγκάρντ, γιατί, είπαν οι δικαστές, ότι είχε παραγραφεί το αδίκημα, με το νόμο περί ανευθύνης υπουργών!

Προφανώς και θα κρίνει η δικαιοσύνη τις κατηγορίες που αποδίδονται στον Κώστα Βαξεβάνη. Μέχρι τότε θα είναι αθώος. Εκτός και αν και αυτός έχει τη μοίρα του...Τσοχατζόπουλου, στο δημοσιογραφικό χώρο του κλεινού άστεως!


Χίος
Παπακωνσταντίνου
Χριστοφοράκος
Κουφοντίνας
Τράγκας
Τσοχατζόπουλος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής