breaking news Νέο

B' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Συνωστισμός στην κορυφή

B' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Συνωστισμός στην κορυφή

Η Α.Ε. Καβασίλων πέρασε σαν σίφουνας από τα Ασώματα, κερδίζοντας με 7-0 την τοπική Δόξα και με 18 βαθμούς «έπιασε» στην δεύτερη θέση το Παλαιοχώρι και το Βρυσάκι που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Καψόχωρα (1-1) και την Αγία Βαρβάρα (0-0) αντίστοιχα. Στην πέμπτη θέση, με δύο βαθμούς διαφορά από τις τρεις ομάδες που ισοβαθμούν στην δεύτερη βρίσκονται η Καψόχωρα και η Λυκογιάννη, που κέρδισε εκτός έδρας την Κυψέλη με 4-0 και ακολουθούν η Αγία Βαρβάρα με 14, η Κυψέλη με 11 και στην τελευταία θέση βρίσκεται η Δόξα Ασωμάτων με έναν μόλις βαθμό.

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α' ομίλου έχει μονιμοποιηθεί η Αλεξάνδρεια, με 29 βαθμούς (11 περισσότερους από τις τρεις που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση) που την περασμένη Κυριακή έκανε το ρεπό της.

Στον β' όμιλο ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου νίκησε 6-0 εκτός έδρας τον Ερμή Τριλόφου και σε συνδυασμό με την αναβολή του αγώνα Λευκαδίων ΑΕΠ Βεροίας «έπιασε» την ομάδα των Λευκαδίων στην πρώτη θέση με 24 βαθμούς. Στην τρίτη θέση με τρεις βαθμούς διαφορά ισοβαθμούν το Ζερβοχώρι με τον Ολυμπιακό Νάουσας και ακολουθούν η Επισκοπή, που νίκησε την Πατρίδα με 1-0, η Πατρίδα με τον άποντο Ερμή Τριλόφου να «κλείνει» τον βαθμολογικό πίνακα του Β' ομίλου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής