breaking news Νέο

Kαλό ταξίδι Ανδρέα

Kαλό ταξίδι Ανδρέα

Με θλίψη μάθαμε πριν λίγες ημέρες το θάνατο του παλιού, αγαπημένου όλων μας, παράγοντα του ΓΑΣ Βέροιας Ανδριανού (Ανδρέα) Αργυρίου.

Ο Ανδρέας μας, διετέλεσε Έφορος ποδοσφαίρου κατά την περίοδο 1975-1976 και συνέβαλε τα μέγιστα στην εδραίωση της Βασίλισσας του Βορρά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, που οδήγησε στην άνοδο στην Α' Εθνική την επόμενη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής του με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ομάδας μας, ανέπτυξε σχέσεις πατέρα – γιου με κάθε έναν ξεχωριστά τους παίκτες της εποχής εκείνης. Ο Ανδρέας μας, αποτέλεσε μια ξεχωριστή φυσιογνωμία, που διακρίνονταν για την ανιδιοτέλεια και το πάθος για την ποδοσφαιρική ανάπτυξη της ομάδας. Βρέθηκε δίπλα σε όλους μας εκείνη την εποχή και βοήθησε με κάθε τρόπο κάθε έναν μας ξεχωρισά ανοίγοντας μας τους ορίζοντες για τις καριέρες που διαγράψαμε στην συνέχεια, ορισμένοι από εμάς και σε μεγάλες ομάδες των Αθηνών.

Ειλικρινής, προσηνής, ακούραστος εργάτης και στυλοβάτης εκείνης της ομάδας, πατρικός συμπαραστάτης όλων μας, θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας με το φωτεινό του χαμόγελο να μας ωθεί προς την κορυφή.

Όπως ο ίδιος μας έλεγε με πάθος, αλλά και όπως εμείς αισθανόμασταν με την παρουσία του, υπήρξαμε η δεύτερη οικογένειά του στη διάρκεια της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, κατά την οποία ζήσαμε κοντά του αξέχαστες στιγμές.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας, εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος Ανδριανού (Ανδρέα) Αργυρίου.

Αιωνία σου η μνήμη καλέ μας Ανδρέα

Είμαστε σίγουροι ότι θα φωτίσεις και τον παράδεισο, όπου ανήκεις.

 

Με εκτίμηση

Για τον Σύλλογο Παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια

Ο Πρόεδρος

Τάκης Παπατζίκος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής