breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Της καιρικής ανωμαλίας το κάγκελο, αδέρφια, Μυκονιάτισσες και Μυκονιάτες.

Διότι δεν μπορεί να είναι άσπρη η νύχτα στην Ψαρού, στα Ματογιάννια πέφτει χιόνι, στη χώρα. κάτω στο Γυαλό, ο Γαλάτης ξεπαγώνει.

Και αν πέφτει χιόνι στη Μύκονο, δεν θα έπρεπε στην «Εληά» να έχουμε την καλύτερη θάλασσα και η ξαπλώστρα να κάνει 300 ευρώ τη μέρα;

Και δίπλα στα βοτσαλάκια να κάνουμε και ένα Super Paradise, να γίνονται τα καλύτερα beach party, με Άραβες φορτωμένους με βαλίτσες δολάρια, να τα σκορπίζουν για χάρη των αιθέριων υπάρξεων ανατολικής καταγωγής;

Και να οι σαμπάνιες, των 10.000 ευρώ η μία, να τα χαβιάρια, να οι κόκες (κόλες ε, μην πάει ο νους σας σε τίποτα drugs) και να τα χανουμάκια εξ Ουκρανίας, και στο γιαλό αραγμένα όλα τα κότερα των σεΐχηδων.

Και άντε δεν γίναμε Μύκονος; Καμιά Καλντέρα δεν θα μπορούσαμε να είμαστε;

Να πουλάμε ηλιοβασίλεμα και γάμους Κινέζων, να δουλεύουμε ένα μήνα και να ζούμε τους άλλους έντεκα;

Εμείς εκεί. Και ψόφος κρύο και τα χιόνια στα νησιά. Εμ, έτσι που πάει, σε λίγο θα ανοίξουν και κανά χιονοδρομικό κέντρο στη Μύκονο, να κατεβαίνουν από τους Μύλους στην παραλία με slalom.

Και μέσα σε όλα αυτά, έχεις και την άλλη την Ανθή, να προσφέρει κόλλυβα στη Ματίνα Παγώνη. Τι λες μωρή, που νομίζεις ότι είσαι στο Mega του Μαρινάκη και μπορείς να κάνεις ότι μλκ σου κατέβει στο κεφάλι;

Κόλλυβα να φάτε εσείς οι γάβροι στο πρωτάθλημα, αν και χλωμό το βλέπω, να μα την Παοκάρα μας.

Δεν ξέρω τι παίρνει η Ανθή, αλλά χάθηκε ρε σε κούκλα (ότι είσαι κούκλα είσαι, σαν τη Μυριέλλα από το Survivor, έτσι;) να δώσεις στη Ματίνα για πρωινό κορν φλέικς, με γάλα; Μια μπουγάτσα Θεσσαλονικιώτικα με γάλα κακάο;

Ή το καλύτερο, ένα πατσά ανάμεικτο, κοιλιά-ποδαράκι, με μπόλικο σκορδοστούμπι και μπούκοβο; Να μην την πιάνει όχι κορωνοϊός, αλλά ο ίδιος ο  Πετράκος και η υπουργός οικονομικών των ψεκασμένων.

Πάντως υπάρχει και ένα καλό που δεν χιόνισε εδώ, αδέρφια. Δεν ζαλίζουν το Βοργιαζίδη, τον Καρανικόλα και το Γκυρίνη, μανάδες και μπαμπάδες, αν θα κλείσουν τα σχολεία.

Αν και ήδη ακούστηκαν φωνές...διαμαρτυρίας, για το πώς γίνεται μάθημα με ανοικτά παράθυρα και μείον βαθμούς.

Ώρα να παρέμβει ο Άδωνις στη Βουλή, για να μας πει γιατί κάνει κρύο στον καπιταλισμό το χειμώνα και καύσωνες το καλοκαίρι!


Μύκονος
Καλντέρα
Παγώνη
Κουρεντή
Γκυρίνης-Βοργιαζίδης-Καρανικόλας
Γεωργιάδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής