breaking news Νέο

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας

Μία ακόμη εμβόλιμη αγωνιστική διεξάγεται σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στην Α1 κατηγορία της Ένωσής μας που είναι και η τελευταία για το 2017 καθως η επόμενη που είναι η τελευταία  του Α' γύρου, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την πρώτη Κυριακή του 2018, 7 Ιανουαρίου.

Από τα σημερινά έξι παιχνίδια ασφαλώς το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου με την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Νίκη Αγκαθιάς, ενώ ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας υποδέχεται στην έδρα του τον Ατρόμητο Διαβατού.

Στην «μάχη» της παραμονής η Α.Ε. Χαρίεσσας φιλοξενεί στην έδρα της την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας, ενώ ο Άρης Παλαιοχωρίου επίσης στο γήπεδό του παίζει με τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου που καίγεται για βαθμούς.

Στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, ο Μ. Αλέξανδρος παίζει με τον Κεραυνό Επισκοπής και στο ΔΑΚ της Νάουσας ο Αχιλλέας υποδέχεται την Ποντιακή Νεολαία Αράχου. Τέλος το Μακροχώρι που είναι προγραμματισμένο να παίξει με την Δόξα Λιανοβεργίου θα προσθέσει δίχως να χρειαστεί να ιδρώσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του, αφού όπως είναι γνωστό η ομάδα του Λιανοβεργίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

 

Το σημερινό πρόγραμμα:

 

Τετάρτη 20/12 ώρα 3 μ.μ.

ΧΑΡΙΕΣΣΑ – Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ. - ΔΙΑΒΑΤΟΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. - ΑΡΑΧΟΣ

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΑΓΚΑΘΙ

ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής