breaking news Νέο

Γνωριμία με το Ορειβατικό Ski την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου από τον ΕΟΣ Νάουσας

Γνωριμία με το Ορειβατικό Ski την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου από τον ΕΟΣ Νάουσας

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 π.μ. (συνάντηση δίπλα από το μικρό καταφύγιο του ΕΟΣ Νάουσας) στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια ο ΕΟΣ Νάουσας θα κάνει ενημέρωση- γνωριμία με το Ορειβατικό Σκι. 

  Η εκδήλωση θα έχει 2 μέρη : στο 1ο θα ξεκινήσει με σύντομη ομιλία πάνω στο αντικείμενο, τις απαιτήσεις και τον εξοπλισμό του, κάτι που μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι. Αμέσως μετά στο 2ο μέρος  θα ακολουθήσει διαδρομή με τα ορειβατικά Σκι για ενηλίκους. Βασική προϋπόθεση η γνώση  Ski κατάβασης, το κράνος, η καλή φυσική κατάσταση και ο ανάλογος εξοπλισμός (σακίδιο πλάτης, σνακ, νερό, 2 η μπλούζα, ορειβατικά Σκι, φώκιες κ. λ. π).

   Ελάτε να γνωρίσετε ένα υπέροχο άθλημα, να γίνετε ένα με το χειμερινό βουνό.  Να δείτε απίστευτες εικόνες, να νιώσετε υπέροχα συναισθήματα, να παντρέψετε την Ορειβασία με τη χιονοδρομία, να αλλάξετε άποψη για τη φύση, να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε... 

 Υπεύθυνος της εκδήλωσης θα είναι ο έφορος Ορειβασίας του συλλόγου και αθλητής ορειβατικού Ski κ. Γεώργιος Καισαρίδης (μέλος της επιτροπής για την ανάπτυξης  του ορειβατικού Ski της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης). 

  Η εκδήλωση θα γίνει με την υποστήριξη του skistoregr του Παύλου Αϊβαζίδη (το οποίο μπορεί να ενοικιάσει εξοπλισμό ορειβατικού Σκι). 

 Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid 19. 

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνα του ΕΟΣ Νάουσας 2332028567 (απογευματινές ώρες 19.00 με 21.00 μ.μ. γραμματεία κ. Δέσποινα) και στο τηλέφωνο 6948516659 κ. Γεώργιος Καισαρίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής