breaking news Νέο

SL2 : Ασταμάτητη η ΒΕΡΟΙΑ!!

SL2 : Ασταμάτητη η ΒΕΡΟΙΑ!!

Συνεχίζοντας τον φρενήρη δρόμο της στο φετινό πρωτάθλημα η ΒΕΡΟΙΑ νίκησε χθες και τον Απόλλωνα Πόντου με 5-0 και σε συνδυασμό με την λευκή ισοπαλία της Ξάνθης στην έδρα της με τον Απόλλωνα Λάρισας αύξησε την διαφορά από τους αντιπάλους της στην μάχη της κατάκτησης της πρώτης θέσης του βορείου ομίλου.

Οπως ακριβώς και στο προηγούμενο εντός έδρας αγώνα της με αντίπαλο τον Πιερικό η Βέροια άνοιξε το σκορ στην πρώτη σοβαρή επίσκεψη της στην αντίπαλη περιοχή. Μόλις στο 4' συγεκριμένα ο Μούργος έβγαλε την επικίνδυνη σέντρα από τα δεξιά και ο Καλογέρης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα από  την περιοχή της ομάδας του και πιεζόμενος από τον Γιακουμάκη έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πιτκα και πριν προλάβουν να συνέλθουν από το σοκ του γρήγορου σε βάρος τους γκολ οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα. Στο 7' ηταν η σειρά του Φοφανά από την απέναντι πλευρά να βγάλει τη σέντρα, το Μούργο να προλαβαίνει πριν η μπάλα φύγει αουτ και με προβολή να την γυρίζει στο ύψος της μικρής περιοχής, αυτή να βρίσκει το πόδι του Πασά και να καταλήγει στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Απόλλωνα για δεύτερη φορά μέσα σε τρια λεπτά.

Δυο γκολ πριν καλά - καλά συμπληρώσουν τα πρώτα επτά λεπτά του παιχνιδιού, ένα σοβαρό προβάδισμα για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη που έκοβε κάθε σκέψη των φιλοξενουμένων για άμυνα.

Οι Καλαμαριώτες με 2-0 σε βάρος τους βγήκαν πλεον μπροστά σε μια προσπάθεια να μειώσουν το σκορ σε μια πρώτη φάση και να ξαναμπούν στο παιχνίδι κάτι που έδωσε την ευκαιρία στην ΒΕΡΟΙΑ να δημιουργεί την μία μετά την άλλη τις ευκαιρίες για γκολ δίχως όμως να καταφέρνει και να τις αξιοποιήσει μέχρι το 40' όταν και πέτυχε το τρίτο της τέρμα. Συγκεκριμένα στο 40' ο Πασάς σε θέση δεξιού εξτρεμ έφυγε στην αντεπίθεση, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στο Γαβριηλίδη που τον ακολουθούσε και αυτός με ψύχραιμο σουτ μέσα από την περιοχή του Απόλλωνα έγραψε το 3-0, για να έρθει στο 44' ο Φοφανά ύστερα από εξαιρετική μπροστινή μπαλιά του Οικονόμου, να ξεπεράσει στο σπριν τον Καλογέρη και αφού διένυσε 30 περίπου μετρα (έφυγε από το κέντρο του γηπέδου) να μπει στην αντιπαλη περιοχή και να πλασάρει ιδανικά τον Πίτκα γράφοντας το 4-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ έριξε ρυθμούς παρόλα αυτά πέτυχε και ένα πέμπτο γκολ στο 77' με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του νεοαποκτηθέντα Κουατενγκ, που μόλις είχε μπει στον αγώνα διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Τον αγώνα δίχως λάθη διαιτήτευσε ο κ. Τσέτσιλας από την ΕΠΣ Γρεβενών με βοηθούς τον συμπατριώτη του Φαλτάκα και Καμπερίδη από την ΕΠΣ Καβάλας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζακης): Âåëëίδης, Ìπïõêïõâάλας (60' Ìïõ÷άλης), Ðåôáõñάκης, Óêόνδρας (60' Äçìόπïõëïò), Ìáñáãêός, Ïéêïíόμου, Ìïύργος (60' Ðόζογλου), Ãáâñéçëίδης, Ãéáêïõìάκης (76' Êáπíίδης), Öïöáíά (76' Êïõάτενγκ), Ðáóάς.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Ðίτκας, Äáëéáíόπïõëïò, Ðáôί, Óïõíôïõñά (73' Öñάγκος), Åíïìό, Íáóέρ (61' Ëïõöάκης), Ôóéìίκας, Êáëïãέρης, Áìáñáíôίδης, Åëέ, Åóáëό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Βέροια - Απόλλων Π. 5-0

Ξάνθη - Απόλλων Λ.  0-0

Αλμωπός - ΠΑΟΚ Β  1-2

Πανσερραϊκός - Πιερικός       1-1

Καβάλα - Τρίκαλα       1-0

Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Βόλου (αναβολή)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΓ. ΒΑΘΜ.

1. ΒΕΡΟΙΑ     12        30

2. ΛΑΡΙΣΑ     13        26

3. ΞΑΝΘΗ      11        23

4. ΚΑΡΔΙΤΣΑ            9          19

5. ΑΡΙΔΑΙΑ   13        18

6. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ         13        18

7. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.           13        18

8. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ      12        16

9. ΗΡΑΚΛΗΣ 1          16

10. ΠΙΕΡΙΚΟΣ           14        14

11. ΠΑΟΚ Β. 10        13

12. ΤΡΙΚΑΛΑ            11        13

13. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ   13        12

14. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ           12        12

15. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ          11        9

16. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ   13        9

17. ΚΑΒΑΛΑ            11        6


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής