breaking news Νέο

Η δική μας, λαϊκή, ΜΟΜΦΗ! -Του Αλέκου Χατζηκώστα

Η δική μας, λαϊκή, ΜΟΜΦΗ!  -Του Αλέκου Χατζηκώστα

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, προκειμένου να υπάρξει «δημοκρατική διέξοδος», όπως βάφτισε την εναλλαγή ουσιαστική της μίας αστικής κυβέρνησης με μία άλλη. Ο Αλ. Τσίπρας επανέλαβε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για πρόωρες εκλογές, επικαλούμενος τις επιπτώσεις από την κακοκαιρία,  την πανδημία και την ακρίβεια, με προφανή στόχο να αξιοποιήσει την οργή και αγανάκτηση προς όφελος των νέων και παλιών αυταπατών που σερβίρει στο λαό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προφανώς και ο λαός θα πρέπει να δώσει τη δική του ΜΟΜΦΗ κατά της κυβέρνησης και της πολιτικής που ακολουθεί. Να καταδικάσει δηλαδή την κυβέρνηση της ΝΔ, όπως φυσικά και όλες τις προηγούμενες αντιλαϊκές κυβερνήσεις, καταψηφίζοντας στο “πρόσωπό” τους την πολιτική που θυσιάζει τη ζωή, την υγεία, το εισόδημα, τα εργασιακά δικαιώματα, συνολικά τις εργατικές - λαϊκές ανάγκες, για να διασφαλίσει τα κέρδη των λίγων, τις επιλογές του σημερινού σάπιου κράτους και συστήματος.

Το κρίσιμο ζήτημα σήμερα είναι, όμως, η λαϊκή αγανάκτηση και η οργή που συσσωρεύεται να γίνει δύναμη οργανωμένης πάλης μέσα από τις γραμμές του λαϊκού κινήματος, δύναμη πραγματικής σύγκρουσης και ανατροπής της ουσίας της ακολουθούμενης πολιτικής.

Αυτή είναι η διέξοδος για το λαό και όχι η αναζήτηση ίδιων επίδοξων “σωτήρων”, που θα συνεχίσουν το ίδιο αντιλαϊκό έργο από εκεί που το άφησε ο προηγούμενος, όπως συνέβη τόσες φορές στο παρελθόν.

Τα «παθήματα» ας γίνουν επιτέλους μαθήματα!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής