breaking news Νέο

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Ροδοχωρίου

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Ροδοχωρίου

Η σχέση των κομμάτων με την κοινωνία εμπεριέχει πολλές όψεις.

Κυρίαρχη αυτών είναι η επαφή, το να είσαι κοντά, να αφουγκράζεσαι, να νιώθεις τα προβλήματα, να βοηθάς στη λύση.

Η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας ξεκινά μια σειρά επαφών και επικοινωνίας με όλες τις περιοχές της περιφερειακής ενότητας.

 "Κοντά σας 2022".  #κοντα_σας_2022

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Σταύρος Γιανναβαρτζής συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάουσας κ. Βαγγέλη Αδαμίδη είχαν συνάντηση στα όρια του νομού στους πρόποδες του Βερμίου, στο Δ.Δ. Ροδοχωρίου του Δήμου Νάουσας, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος κ. Πουλτίδη Ραφαήλ και κατοίκους του χωριού.

Στην ευρεία συζήτηση που έγινε, αναφέρθηκαν τα ιδιαίτερα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής, η οποία έχει σαν κύριο γνώρισμα την παραγωγή ποιοτικά ανώτερων αγροτικών προϊόντων ιδιαίτερης αναγνωσιμότητας, οι προοπτικές βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής αλλά και της διαβίωσης των κατοίκων της.

Ο κ. Πουλτίδης έμεινε ιδιαίτερα στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει, ώστε να γίνει η περιοχή ελκυστική για τις νεώτερες ηλικίες και τη σημαντική προσπάθεια που γίνεται τόσο σε παραγωγικό όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο από τους κατοίκους σε αυτό το περήφανο προσφυγικό, ποντιακό χωριό.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. τόνισε την προσήλωση της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην κατεύθυνση της στήριξης της πρωτογενής παραγωγής, ιδίως από στους νέους παραγωγούς, αλλά και γενικότερα της ελληνικής υπαίθρου με συγκεκριμένα μέτρα και δράσης, ενώ υποσχέθηκε να μεταφέρει, σε συνεργασία με τους βουλευτές του νομού, τα όσα ειπώθηκαν προς την Κυβέρνηση.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάουσας αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη διαφύλαξη και ενίσχυση όλων στοιχείων που κρατούν ζωντανά τα χωριά της περιφέρειας με ιδιαίτερη έμφαση σε εκείνα που είναι πιο απομακρυσμένα από τα αστικά κέντρα.

Συμφωνήθηκε από όλους η συνέχιση της επικοινωνίας και η εκ νέου συνάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας

Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής