breaking news Νέο

Δίχως τον Μπαστιάνο η Βασίλισσα σήμερα αγωνίζεται με τον Αιγινιακό, εκτός έδρας

Δίχως τον Μπαστιάνο η Βασίλισσα σήμερα αγωνίζεται με τον Αιγινιακό, εκτός έδρας

Τελευταία αγωνιστική για το 2017, που σε λίγες ημέρες μας αποχαιρετά σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου με τη ΒΕΡΟΙΑ να αγωνίζεται στο γειτονικό Αιγίνιο με αντίπαλο τον αναγεννημένο Αιγινιακό.

Αυτό είναι το τρίτο φετινό επίσημο παιχνίδι για τις σημερινές αντιπάλους του γηπέδου του Αιγινίου, καθώς έχουν προηγηθεί δύο αγώνες στα πλαίσια του κυπέλλου με τις δύο ομάδες να μετράνε από μια νίκη και τον Αιγινιακό, όπως είναι γνωστό να παίρνει πρόκριση χάρις στο εκτός έδρας τέρμα που πέτυχε.

Βέβαια η σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία, είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας και αυτό όχι μόνο επειδή έχουν αλλάξει εν τω μεταξύ αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά και επειδή πρωτάθλημα και κύπελλο είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις τις οποίες συνήθως οι ομάδες τις αντιμετωπίζουν με διαφορετική λογική.

Τόσο η ΒΕΡΟΙΑ, όσο και ο Αιγινιακός προέρχονται από θετικό αποτέλεσμα, με την με πρώτη να κερδίζει στην έδρα της, το Δημοτικό Στάδιο την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0, ο δε Αιγινιακός την προηγούμενη αγωνιστική (προχθές πήρε τους τρεις βαθμούς από τον Αχαρναϊκό δίχως αγώνα) είχε κερδίσει με 2-0 την Α.Ε. Καραϊσκάκη.

 

ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΙΑΝΗ

Στην σημερινή δύσκολη αποστολή της η ΒΕΡΟΙΑ θα έχει μια πολύ σημαντική απουσία. Ο λόγος για τον Μπαστιάνη που κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Νικοπολίτη στην Εθνική Ελπίδων στην αποστολή της οποίας ενσωματώθηκε αμέσως μετά το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας και φυσικά δεν θα βρίσκεται στην διάθεση της ομάδας του για τον σημερινό αγώνα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονταν στην αποστολή της ΒΕΡΟΙΑΣ στο παιχνίδι με την Καρδίτσα είναι στην διάθεση του Απόστολου Χαραλαμπίδη, που φυσικά αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του τουλάχιστον με μια αλλαγή, σε σχέση με την αρχική ενδεκάδα της περασμένης Κυριακής, αφού όπως ήδη αναφέραμε δεν έχει στη διάθεσή του τον Μπαστιάνη.

«ΣΦΥΡΙΖΕΙ» Ο ΚΑΡΑΤΕΡΠΟΣ

Το σημερινό παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό ορίστηκε να το διευθύνει ο κ. Καρατέρπος από την Ένωση της Κοζάνης, με βοηθούς τον Καρμίρη από την Λέσβο και τον Νταβέλλα από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής της Football League που θα διεξαχθούν το διήμερο Τετάρτης και Πέμπτης.

 

Τετάρτη 20/12 ώρα 3 μ.μ.

Αιγινιακός – ΒΕΡΟΙΑ

Παναιγιαλειός – Άρης

Καλαμαριά – Παναχαϊκή

Απόλλων Λαρ. - Εργοτέλης

 

Πέμπτη 21/12 ώρα 3 μ.μ.

Καρδίτσα – Σπάρτη

Κισσαμικός – Πανσερραϊκός

Καλλιθέα – Α.Ε. Καραϊσκάκη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής