breaking news Νέο

Α Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Έχασε έδαφος η Νάουσα

Α Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Έχασε έδαφος η Νάουσα

Δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας και η τριάδα της κορυφής διασπάστηκε μετά την ήττα της Νάουσας στην έδρα της από τον κακό φέτος δαίμονα της Φίλιππο Μελίκης (την κερδίζει για δεύτερη φορά).

Αντίθετα Αγκαθιά και Τριπόταμος συνεχίζουν χέρι - χέρι στην κορυφή καθώς προχώρησαν όπως ήταν εξάλλου αναμενόμενο, με νίκη.

Η ίδια κατάσταση παρέμεινε και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα καθώς Αχθος Αρούρης, ΠΑΟ Κουλούρας, Ροδοχώρι και Κοπανός γνώρισαν την ήττα.

Στη Νάουσα η τοπική ομώνυμη ομάδα γνώρισε μια απροσδόκητη ήττα από τον Φίλιππο Μελίκης και βρέθηκε στην τρίτη θεση του βαθμολογικού πινακα τρεις βαθμούς πίσω από την Αγκαθιά και τον Τριπόταμο.

Η Νάουσα είχε την υπεροχή σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα, όμως η Μελίκη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, στην πρώτη ουσιαστικά σοβαρή επίσκεψη της στα αντίπαλα καρέ με τον Μάριο Αργυρόπουλο που εκμεταλλεύθηκε λανθασμένη έξοδο του Ζάχου και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Η Νάουσα έψαξε την ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και στο 45' έγινε το 0-2 και παλι με τον Αργυρόπουλο.

Στην επανάληψη και ύστερα από πιεση διαρκείας η Νάουσα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Ντέλλα από πέναλτι στο 55' και του Κερμανίδη στο 76'.

Η γηπεδούχος ομάδα άγγιξε την πλήρη ανατροπή στο 85', όμως το σουτ του Παντζαρτζίδη αποκρούστηκε από το δοκάρι της εστίας του Πάνου. Τελικά το νικητήριο γκολ ήρθε από την ομάδα της Μελίκης στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με δραστη τον Παρσόπουλο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Αργυρίου - Χαλατζιούκας).

Με δυο γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο και τρία στην επανάληψη η Αγκαθιά νίκησε στην έδρα της τον Αχθο Αρούρη και συγκατοικεί στην πρώτη θέση με τον Τριπόταμο.

Το σκορ άνοιξε στο 43' ο Κίτσας και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη ο Αλμυράς στο 54', ο Βαρότσης στο 58' και ο Κιτσας στο 77' διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γιαγκιτζόγλου (Ζουρνατζίδης - Χαραλαμπίδης).

Με τέσσερα γκολ του Σκαθαρούδη, δυο του Μπικιάρη και από ένα του Μπουλάρι και του Σοφιανίδη, ο Τριπόταμος έκανε περίπατο στο γήπεδο της Κουλούρας, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 0-8.

Οπως φανερώνει και το σκορ ο Τριπόταμος ήταν καταιγιστικός σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και η νίκη του άνετη.

Τα γκολ: Μπικιάρης (12' και 52'), Σκαθαρούδης (7', 27', 70' και 81'), Μπουλάρι (74') και Σοφιανίδης (80').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Κελεσίδης - Σαμαράς).

Με γκολ που πέτυχε στο 71' με κεφαλιά ο Σαμιώτης, η Αγία Μαρίνα κέρδισε στην έδρα της τον Κοπανό και έμεινε στην 4η θέση που οδηγεί στα πλεϊ οφ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Καραγκιζόπουλος - Γκαλαϊτζίδης) που απέβαλε στο 63' τον Ράδη.

Πραγματοποιώντας μια ακόμη καλή εμφάνιση το Μακροχώρι νίκησε εκτός έδρας τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου με 0-3 και παρέμεινε σε τροχιά πλεϊ αουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 28' ο Γιώργος Τσακαλίδης με τον Λιλιόπουλο στο 53' και στο 75' να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Μπέκας - Χριστοδούλου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής