breaking news Νέο

Γ Εθνική : Νέα ήττα των Τρικάλων

Γ Εθνική : Νέα ήττα των Τρικάλων

Με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων έχασε στην έδρα του από την Κοζάνη με 1-2 και παρέμεινε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως χρειαστηκαν ένα αυστηρό πέναλτι στο 32' για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ιορδανίδης κάνοντας το 0-1. Οι Τρικαλοί μετά το γκολ αντέδρασαν και τέσσερα λεπτά αργότερα στο 36' με την σειρά τους κέρδισαν πέναλτι το οποιο όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν, καθώς το σουτ του Ζυγκερίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης.

Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 44' από τον προωθημένο Πέϊκο.

Στο β' μέρος η Κοζάνη είχε την υπεροχή, με τα Τρίκαλα όμως να χάνουν την μεγάλη ευκαιρία στο 87' για να κλέψουν την νίκη με τον Τσιούχα να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση.

Το 1-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από δυνατό μακρινό σουτ του Ψανιού.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μούτσικος (Τσεχελίδης - Φακάνας από την ΕΠΣ Μακεδονίας).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ:  Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Τσιρίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος (82΄ Μουρατίδης), Περτσιούνης, Κέλο (58΄ Τσιούχας), Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης, Λίτσι (71΄ Γεωργίου).

ΚΟΖΑΝΗ: Κυριακίδης, Πιριτζάους, Ρογγότης, Ντούκα (17΄ Κατσουλίδης), Παπαργυρίου, Μπακάλης (61΄ Τσώτσος), Ψιάνος, Καραγιάννης, Ιορδανίδης, Μαυροματίδης (61΄ Μπάρο), Κωστούλας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής