breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ο λαός απαιτεί Άδωνι και Πολάκη στο νησί!

Ευτυχώς δεν πιάστηκαν στα χέρια στο καφενείο της Βουλής, Άδωνις και Πολάκης. Και οι δυο είναι που είναι, με το δεύτερο να έχει ξεπεράσει προ πολλού τον αριθμό μηδέν στην «οδό της τρέλας» και να βρίσκεται πλέον στο μείον άπειρο.

Βγήκε ο Παυλάρας στο Βήμα της Βουλής και δεν κατέβαινε με τίποτε. Είναι σίγουρο ότι πρέπει να φαντασιώθηκε τους συναδέλφους του της Νου Δου, ως κουράδια, που λένε τα πρόβατα στη λεβεντογέννα Κρήτη, και τον ίδιο ως βοσκό που τα σφυρίζει από ψηλά.

Τώρα, αν είδε το Σκουρλέτη και τον Τζανακόπουλο ως μαντρόσκυλα, που βάζουν τα άτακτα πρόβατα, σύμμεικτα με γίδια, στο δρόμο της «πρώτης φοράς αριστεράς», είναι ένα ζήτημα που χρήζει άμεσης ψυχιατρικής εξέτασης.

Σε λίγο θα ζητήσει και από το σύντροφο Καλογρίτσα την άδεια να πάει το κοπάδι να βοσκήσει στα βοσκοτόπια του στην Ιθάκη, που έβαλε «ενέχυρο», για να πάρει ο ΣΦΥΡΙΖΑ μια τηλεοπτική άδεια, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Και καλά όλα αυτά, αυτός ποιμήν. Ποιος θα είναι αρχιτσέλιγκας; Ο Αλέκ6ης;

Έχει κάνει κανά μεροκάματο στη στάνη ρε; Τουλάχιστον έχει μπει στη «Φάρμα», να αρμέξει τα γίδια, όπως έκανε ο τιτανοτεράστιος Παναγιώτης Ψωμιάδης;

Τέλος λοιπόν. Η μόνη λύση για Γεωργιάδη και Πολάκη, είναι να μπούνε εδώ και τώρα στο survivor.

Να τους δώσει ο Ατζούν κανά μαντζούν, από τα καλά, να πάει ο Άδωνις στη μπλε ομάδα, να κάνει τον τσακατσούκα του αλατιού.

Και τον Παυλάρα στην κόκκινη, των διασήμων, διότι ό,τι και να λέμε, ο Πολάκης είναι ΔΙΑΣΗΜΟΣ, από τότε που ως ΠΑΣΟΚος έριχνε τις πιστολιές του στα Σφακιά.

Να δεις ειδύλλιο που θα υπάρξει με τη Μυριέλλα. Σαν αυτό που έχει αναπτύξει με τον Άδωνι.

Να πάνε σε μονομαχία ρε, με κοντάρια, δόρατα, ξύλα, πέτρες, ό,τι πρόχειρο βρεθεί, μέσα στο βάλτο.

Μόνο να κοιτάξει η παραγωγή, η άμμος να είναι...κινούμενη, μπας και ησυχάσουμε και εμείς.

Δεν μας φτάνει η 12χρονη φτώχεια μας, έχουμε και την τρέλα τους από πάνω.

Α, ξεχάσαμε. Για παρουσιαστής στα αγωνίσματα θα μπει, ως ελλανοδίκης, ο Κυριάκος ΕΛ Βελόπουλος. Που με τις κηραλοιφές του θα τους γιάνει, από το ξύλο που θα μαζέψουν ο ένας από τον άλλο.

Αν και βλέπω τον Κρητίκαρο να τον ρίχνει στα σημεία το Μπούλη. Όσο να ‘ναι, είναι μοναδικό το χόρτο της Κρήτης. Σε μικρές ποσότητες όμως, Παυλάρα μας!


Σκουρλέτης-Τζανακόπουλος
Καλογρίτσας
Ψωμιάδης
Ατζουν
Κουρεντή-Τσακατσούκας
Βελόπουλος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής