breaking news Νέο

Γ Εθνική : Άδικη ήττα των Τρικάλων

Γ Εθνική : Άδικη ήττα των Τρικάλων

Νέα ήττα γνώρισε ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, αυτή τη φορά στη Μηχανιώνα από τον τοπικό Ποσειδώνα με 2-0, με αποτέλεσμα να αγγίξει την ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα της Ημαθίας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δημιούργησε αρκετές ευκαρίες για γκολ, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει, κάτι που έκανε ο αντίπαλος της, όπως συνήθως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις και πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 50' με τον Καστριτσέα και αφού προηγουμένως η ομάδα των Τρικάλων είχε αγγίξει σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις το γκολ, δίχως τελικά να το πετύχει. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες τις οποίες όμως και πάλι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν.

Στο 85' και ενώ οι Τρικαλινοί είχαν ρίξει όλο το βάρος στην επίθεση και σε μια αντεπίθεσή τους οι γηπεδούχοι με τον Ιγνατίδη διαμόρφωσαν το τελικό 2-0.

Διαιτητής ο κ. Μιχαηλίδης (Βλαδίκας – Παπαδόπουλος)

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ: Συλλέκτης, Καστριτσέας, Κουτσικοβαγγέλης, Παϊραζίδης, Προκοπίου, Μπαβέλης (70' Τσακιρίδης), Παπαγεωργίου, Κεφαλάς (60' Μουράτι), Ξανθόπουλος (90' Δεληγιαννίδης), Φούσκας (70' Ζουρνατζάκης), Ιγνατίδης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (88' Πίκος), Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Πέικος, Τσιρίδης (88' Μουρατίδης), Αβραμόπουλος, Κέλο (70' Βασίλτσης), Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης (88' Γεωργίου), Λίτσι (70' Βασάρας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής